.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Thumbs up Не се чувствам красива.. Не се чувствам добре..

Здравейте.

Може би ще ме нападнете с това "Има такива теми", но аз просто искам да си излея всичко.

Почти на 15 години - момиче.

Случвало се е да ми направят комплименти. Случвало се е да бъда обидена, че съм била грозна.
    Объркана съм. Не се чувствам красива.

Понякога когато мина пред огледалото съм гледала всяка една част от тялото и лицето ми.
    Случвало се е да си кажа, че съм си красива, но не съм се хвалела с подобни неща. Обаче напоследък не се харесвам.

Имам чувството, че започнах да се депресирам. Не искам да се храня, не искам да се смея. Не искам да си имам вече приятели(след преместването ми в друг град истинските останаха в предишния град). Не познавам града и не искам. По-чувствителна съм към нещата вече. Искам да съм сама. Попринцип съм бърборко, но вече не толкова. Май промяната ми е очевидна. Майка ми днес каза "Стегни се. Изглеждаш като чели си мъртва, не ядеш, бледа си. Какво ти има?"

Някак си съм изтощена... Не, не искам да умра или да се самоубия. Просто се отказвам от мечтите си, от любовта, от очакванията ми, освен образованието без което не може.

Просто го написах за да ми олекне. Не е някакво оплакване, искане на някакви съвети и др. Благодаря.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Хм... Аз пък на твое място бих грабнала възможността моментално. В нов град си, можеш да започнеш всичко от начало, можеш да изградиш себе си и да бъдеш такава каквато си искала, каквато си - примерно. Замисли се за възможността - никой не те познава, никой не знае миналото ти, издънките, срамните моменти. Че това си е прекрасно според мен! Можеш да си намериш компания, можеш да натрупаш нови приятели, познати, мен нещо такова никога не би ме депресирало... По-скоро виждам хиляди възможности в тази ситуация, но не и повод за депресия....

Освен това - красотата е много относително понятие - за едни си красива, за други не, но за всички е важно какъв е характера ти и как се държиш с хората. Красотата е само повърхността, отвътре трябва да помислиш каква си
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Сега си в нов град, започни да градиш всичко отначало. Промени се в положителна посока. Запознай се с нови хора, създай нови приятелства, покажи каква си.
    Не се срамувай от себе си. Ще има хора, които ти казват, че си красива. Но ще има и такива, които ще се опитват да те унижат и ще те обиждат.
    Бъди себе си! Вярвай, че си хубава, защото всяко тяло е хубаво! Няма грозни хора. Всеки има своите плюсове и минуси. Всеки харесва различни неща, както се казва – "За всеки влак си има пътници.". За някой ти ще си най-красивата, за други – не. Външната красотата е нещо субективно и много, много повърхностно. Външността е само обвивката на човека, корицата му. Тя е до време.
    Не си грозна, убедена съм. Всеки ден си повтаряй: "Аз съм красива. Аз съм хубава. Моето тяло е хубаво. Аз се харесвам такава, каквато съм.". Не трябва да градиш самочувствие върху нечии комплименти и като не получаваш да се депресираш. Трябва сама да си създадеш самочувствие и да не се срамуваш от себе си.
    Стегни се! Започни отново да се храниш, поддържай се, спортувай, обичай себе си и тялото.
    Запомни – външната красота не е най-важният фактор хората да те харесат. Когато срещнеш Твоето момче, то няма да гледа само външността ти, а и характера ти.
    Късмет!

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Сложи си цици, когато жена не се чувства красива, си слага цици, по-красива не става, но получава повече мъжко внимание

Супер фен Аватара на ~The Smile~
    И аз съм била така - самосъжалявам се, нямам желание за нищо - ни да се храня, ни да излизам, ни да говоря, не съм се харесвала. Но е било най-много за две седмици и после пак съм си ведра и се харесвам. Това може би е някаква депресия. Какво е това "не се чувствам красива"? Щом като нямаш желание да говориш, даже да се храниш и да се смееш... тогава се опитай да се стегнеш. Разбери кое по-точно не си харесваш. Храни се здравословно, излизай да се разхождаш, слушай музика, разсейвай се, прави неща, които ти харесват и те правят щастлива. Вдигни си малко и самочувствието.

Благодаря на всички.. Просто решавам да правя нещо, но отказвам се... Не мога да разбера, преди не бях такава..
    Преди седмица едно момче от класа шегувайки се ми каза "Махай се" въпреки че разбрах, че се шегува, вместо да се смея отидох до тоалетната и се разревах. За кое - за нищото. Почуствах се неуважавана, заради какво - за нищото. Просто не знам.

Това са глупости не си грозна и не се отказваи

Цитирай Първоначално написано от DEPRE$$ED OCEAN Виж мнението
    Това са глупости не си грозна и не се отказваи
    но ти дори не си ме виждал/а...

Цитирай Първоначално написано от Lv4e Виж мнението
    но ти дори не си ме виждал/а...
    По-красива ли си от емотикон ?

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    По-красива ли си от емотикон ?
    За разлика от тях имам нос. Това мога да кажа.

Подробности ;д а и това е изкуствен ;д

С тия претенции не ти трябва красота, ще я компенсираш с високомерие

С тия претенции не ти трябва красота, ще я компенсираш с високомерие
    Еми не си ли красив/а не те поглеждат. Това е. По-добре с фалшиви приятели(все пак ще знам какви са) отколкото да подлудея сама о.о

Вземи си котка, след това още една, като станат 20 няма да си вече сама.

Вземи си котка, след това още една, като станат 20 няма да си вече сама.
    Имам си 1 достатъчен ми е. Не искам друг котак <3 :3

Имаш и куче, доколкото си спомням

Имаш и куче, доколкото си спомням
    Не нямам ;д

Значи да си повторя думите - щом казваш, ще ти повярвам

Значи да си повторя думите - щом казваш, ще ти повярвам
    Споко не лъжа о.о

Защото иначе, щеше да си го признаеш.

Няма нужда да я/го виждам аз просто знам :Д

Супер фен Аватара на fanton1
    Замисляла ли си се ,че красотата не е само външна ? Може би отвън да не си най-красивата ,но от вътре едвали си като другите ,а момчетата сигорно не го разбират това.
    Мале ... Как може външноста да е всичко бе .... Това вобще не ми е ясно....

Момчетата на вашата възраст все още са доста лигави . Всеки човек е красив по един или друг начин ! Стегни се и си живей живота , сега ти е времето ! : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си