- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да се променя някакви съвети..
Здравейте..
на кратко: момче на 20години, подържан, спортуващ, интересуващ се от всякакви неща, запален Фен на футбола и особенно Реал Мадрид...
Нещото което ми липсва е приятелите и основно приятелка, общувам с доста хора, но повече от здравей здрасти с някой не мога да скалъпя.. пък за момичетата съм доста стеснителен и притеснителен.. като цяло...
Сигурно е в мен проблема,че няма с кого да общувам,но ако знаех как да го премахна този проблем веднага бих го направил...
не знам какво да правя, нито съученици, нито съседи, нито пък роднини... просто съм отчаян...
Защо не учиш и не работиш?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
обичам да черпа клошарите в парка
наричам го социализиране
Типичен асоциален фен на Реал Мадрид. Сега разбирам защо освиркват и псуват любимците си след някой слаб мач.
Но мисля, че имам идеалното решение за теб. Остави грижите си на бог Шива, вземи си и свещена крава, на която да прислужваш.
Социализирай се с други фенове на Реал Мадрид...? Щом си фен на футбола - намери си компания да играете футбол... Така почват нещата - след мача ще пиете бира, ще си приказвате и т.н. Може някой от тях да познава някое и друго девойче.
Друго нещо: начинът, по-който си се описал е изклюително плосък и скучен: момче на 20години, подържан, спортуващ, интересуващ се от всякакви неща, запален Фен на футбола и особенно Реал Мадрид... Проблемът в това изказване е, че то описва още 5000 момчета около теб и то вероятно само в София област. На 20 години трябва поне да започнеш да култивираш в себе си някакви по-уникални и индивидуални черти, интереси и МИСЛИ. Това принципно би ти помогнало да станеш по-интересен , да имаш повече теми за разговори и по този начин - по-лесно да се социализираш. С две думи - бъди по-интересен за хората.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Благодаря за съветанещо друго ако имате като предложение ще се радвам да прочета.