.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Unhappy Ще ми анулират ли работата?

Здравейте! Много се притеснявам за матурата по БЕЛ , която беше на 20 май! Текстът от Втори модул беше объркващ и трябваше да си направя нещо като карта на черновата (карта на самото място на случката). Е, означих си на черновата къде се намира реката, накъде е изток, запад и направих една църква (малък купол с кръст) на импровизираната ми карта. Попитах квестора преди матурата дали мога да си направя означения със знаци къде се намират обектите от текста и те казаха, че мога да си правя каквото поискам на черновата. Добре, но нали такива неща се приемат за знаци?? Много се притеснявам да не ми анулират работата. Въпросът ми е: Вземат ли на предвид какво има на черновата?
    Последно редактирано от sarafpred : 05-22-2015 на 11:00

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Черновите не се проверяват, само беловата. Не се притеснявай. Ако го беше направил на беловата, тогава със сигурност щяха да ти я анулират.

Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Черновите не се проверяват, само беловата. Не се притеснявай. Ако го беше направил на беловата, тогава със сигурност щяха да ти я анулират.
    Много ти благодаря. Успокои ме наистина

Супер фен Аватара на paradosou
    Споко, аз на БЕЛ-а имах отбелязвания и на беловата, които сигурно са изглеждали съмнително, затова също като теб се филмирах, че ще стана жертва на анулация, ама накрая всичко си беше точно. Това ест не трябва да се тълкува като призив "Драскайте както ви падне, проверяващите са разбрани от тук до Луната и обратно".

Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Споко, аз на БЕЛ-а имах отбелязвания и на беловата, които сигурно са изглеждали съмнително, затова също като теб се филмирах, че ще стана жертва на анулация, ама накрая всичко си беше точно. Това ест не трябва да се тълкува като призив "Драскайте както ви падне, проверяващите са разбрани от тук до Луната и обратно".
    Благодаря за отговора! А иначе по-точно можеш ли да ми кажеш отбелязванията ти? По-зле ли са от моите?

Супер фен Аватара на paradosou
    Не помня вече, ама имах "знаци", не ми беше чист листът. Дишай, ще живееш .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си