.
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Threaded View

Qnitsagr
    Guest

Unhappy Баща ми е много против приятеля ми

Здравейте , казвам се Яница и съм на 17 години живея от 10 години в Гърция на ос. Крит. Проблемът ми е следният тук е пълно с Българи до преди 5 години живеех сред Гърците дори не знаех за саштествyването им но всичко се преобърна когато се преместих в едно селце където 90% от населението е такова. Когато започнах даскало тук забелязах едно момче на моята възраст много красиво но се оказа че е Българче запознахме се и така аз забравих за рацизама си(преди не исках да чуя за Българи ) с времето аз тайничко без да го искам започнах да се влубвам в него и то много но не се разбирахме много добре с него постянно се карахме и бихме но той също ме обича както аз него преди време и двамата преодоляхме гордоста си и той ми предлойи а аз приех. Но главния ми проблем е че баща ми е много против него карами се заплашва да ме изгони от нас не ме пуска да излизам и постоянно ме тормози казва да не си и помислям да се женя за него защото щял да убие и двамани , майка ми не е против връската ни защото познава семейството му както и него те са много интелигенти и възпитани хора делят се от другите но баща ми пак не го приема и незнам какво да правя аз никога не съм му споменавала за женидба а той постянно ме заплашва с това. Много пъти съм се опитвала да му обясня че това e безобидна връска и че ние се обичаме много но той на ме разбира. Не искам да оставя момчето защото после много ще сажелявам моляви помогнете ми но без обиди и сарказми
    Последно редактирано от Qnitsagr : 05-23-2015 на 14:35

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си