.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: ТОЙ <3 <3

ТОЙ <3 <3

Ами...Той дойде на танци при нас и мисля, че беше любов от пръв поглед. Виждаме се вторник, сряда и неделя, ама там всички танцуваме и няма много време за откровения. Една приятелка (от танците) ходи с него на уроци и понякога се засичат в една група (знам че мога да разчитам на нея). Като цяло много го харесвам и досега не съм усещала такова нещо, обаче не знам той какво мисли за мен. Всичко ще е от помощ. Моля ви дайте ми съвет!

Съвет за какво? Ти познаваш ли го? Говорили ли сте си?

Съветът ми е да се запознаеш с него, ако не си го направила. След това повече разговори, лично отношение, отиваш поздравяваш го, питаш го как е, завързваш разговор. Танцуваш с него.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Мъж доброволно не би отишъл на танци.

Да познавам го, но само от сряда и сме си говорили ама за час и половина какво може да си кажем? И после пак си говорихме, на за кратко. Той не искал да идва ама като разбрал, че има и други момчета се успокоил - не е гей (ако това намекваш), а и това са хип хоп танци.. На мен проблемът ми е в личните разговори - трудно ми е да започна, да продължа, а и това момиче ме предупреди, че бил мълчалив, пък и то си му личи. Каза ми че говорил на тема спорт ама аз нищо не знам. Объркана съм.

Цитирай Първоначално написано от Mims.1998 Виж мнението
    Той не искал да идва ама като разбрал, че има и други момчета се успокоил -
    не е гей (ако това намекваш),
    а и това са хип хоп танци.
    Не намеквам, казвам го направо, вида на танците няма значение, а се е съгласил точно заради другите момчета, момичетата въобще не го интересуват.

anonymous990763
    Guest
    Значи според теб всяко момче, което танцува е гей. Така ли? Много интересно заключение си си извадил

Не всяко, имам приятели, които танцуват страшно, но просто им се отдава, дори не са си помисляли да ходят на уроци по танци, пък било и не само с момчета

Ти май не разбра. Той си е наред. Танците са му харесвали и преди, както на теб нещо друго. Притеснявал се от стереотипи дето ги казват хора като теб, ама това сега няма значение - той си е нормален и това е важното! Как да го впечатля?
    Последно редактирано от Mims.1998 : 05-23-2015 на 19:34

На мен ми харесват момичета, на него танци, напълно равностойни неща, същото като аз да гледам футбол, а той да мери рокли.

Може ли да спрем с това. Той си е напълно нормален - стига сме го обсъждали, за да не изместим фокуса на темата. Ще ми помогнеш ли или не?

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Преди или след танците отиди при него запознайте се, ако не се, направи му някой комплимент, примерно колко добре се справя с танците, ако го кефят, разменете си фейсбуци там а у и много скоро ще разбереш.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Супер фен Аватара на Wednesday666
    Само с тези сърчица или каквото са там ми стана лошо.
    Както и да е.

Като ти нямаш смелостта даже да се запознаеш с него, ние какво точно трябва да направим?
    Името му знаеш ли? Не от приятелка, от него самия?

Познаваме се лично(мисля че го написах вече). И го питах за танците и така нататък. Знам, че може да рисува и е с 2 години по-голям от мен, обаче не разбирам после какво да направя. Надявам се разликата във възрастта да не е проблем. Какво мислите?

anonymous990763
    Guest
    Ти на колко си години?

Аз съм в 9 клас и наскоро навърших 15, а той е в 11 клас и е на 17 години.

Щом е мълчалив не е задължително да е срамежлив.Може просто да се отпуска по-трудно.Заговори го, не бъди прекалено сериозна, за да се отпусне.
    By the way разликата между годините е супер,защо те безпокои?

Е за разликата в годините се притеснявах, че за него може да е проблем. Мерси за съвета иначе. Приятелката ми казва, че на уроците се отпускал да говори, ама не изглежда така тук.

Цитирай Първоначално написано от Mims.1998 Виж мнението
    Е за разликата в годините се притеснявах, че за него може да е проблем. Мерси за съвета иначе. Приятелката ми казва, че на уроците се отпускал да говори, ама не изглежда така тук.
    Ами явно е започнал да свиква с обстановката.Трябва някой,който да му помогне да свикне с обстановката и на танците, нали знаеш :P

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Значи според теб всяко момче, което танцува е гей. Така ли?
    Така ! Или поне е много вероятно да е така. Аз никога не бих отишъл да търся жени на уроци по танци, колкото и да съм го закъсал .

Той не търси там жени. Не разбирате ли, че всеки си има хоби и неговото са хип-хоп танците. Той не е гей и всичко си е наред.

Защо да е гей, бе? Танцува хип хоп момчето.Ако беше балет съм съгласна, но не е.Ех, че ограничена работа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си