Здравейте, не съм сигурен откъде трябва да започна но,
Аз съм момче на 17 и досега не съм си имал приятелка (ако е от значение). Така да се каже не се спарвам от момичета, говоря си нормално с тях и имам няколко момичета с които съм приятел.
Та има едно момиче в моето училище, по голямо от мен, което ми се струва симпатично, пекано и т.н. Тя е доста общителна и ми се вижда страхотен човек, та имам известни симпатии към нея.
Веднъж и мярнах профилът във фб и я добавих. Същия ден тя ми я прие и ми писа, пита ме как съм решил да я добавя и т.н. Аз естествено и отвърнах и се получи добре. Тя имаше желанието да си пишем и после така и стана вече 3 пореден ден. Пишем си г/д за училище, как е минал деня. С нея в училище често сме се засичали така че искам да си говорим наистина защото чатът не е решение.
Нещата леко се усложняват, за запознанството и с момче, защото тя уж харесвала някакъв друг, по нейни думи. Не съм сигурен какво иска от мен.
Чудя се как да разнообразявам и за какво да разчупвам разговорите. Основно, как да задържа интереса и в мен, след това да си говорим хубаво и евентуално да излезем. Не ми се ще да оплескам нещата или да останем на "здравей-здрасти".
Изобщо ще съм ви благодарен за всякакви съвети
Последно редактирано от mladeja : 05-24-2015 на 12:40