.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    dark_angel 666
    Guest

На семейни начала

Отдавна не съм писал. Толкова отдавна, че дори не помня да съм го правил. Само някакви петна. Причината сега да пиша тези редове? Малко е смешна – запек. Гаден запек. Реших, за да ми потръгне, да седна на кофа. Изпих 3 в едно. И още чакам... да се изакам. От друга страна се чувствам уютно. Дано ми потръгне. Усещам нещо да се задвижва вътре. Задникът ми е изтръпнал. Пуфкам и мирише – дори пуснах малки кафяви точици. Но само толкова. Може би не се напъвам достатъчно. На задника ми е – усещам го. Но не излиза. Не иска шибаното лайно да ме остави на мира. Мамицата му! Ох, мирише, цялата стая мирише! И.... ООО НЕ. Тя се прибра! Влезе в стаята. Не че не знае какво и защо го правя. Но до сега не ме е виждала. Алекс влезе в стаята точно, когато седях превит на кофата, гледайки в лаптопа. Тя не се учуди толкова. Гледаше ме с притеснение. Беше облечена с къси панталонки и розова спортна ризка.
    - Ооо, Краси, пак ли имаш...проблем?
    - Скъпа, извинявай, че трябва да ме виждаш така.
    - Не, виж, ако мислиш, че това ти помага, няма проблем. Но в близко време трябва да отидеш на лекар. От една седмица си така. А и тук мирише ужасно. Поне пръскай нещо.
    - Ок. – пръснах дезодор. – Мерси за разбирането
    Тя остави покупките, и седна на пода до мен и ме погледна с жалните й зелени очички. В този момент пръднах силно, но само толкова.
    - Ам... Успяваш ли – попита тя.
    - Ох... не.
    Тя си запуши носа и размаха другата ръка, казвайки:
    - Спри... да ядеш...боклуци – и пръсна дезодор. Хвана ме за ръка и ме целуна – Знаеш, че те обичам. Айде, с теб съм, напъни се малко.
    Това и сторих.
    - Не ...мога... ох...ах... на задника... ах ... ми е, но не излиза.
    - Дай пак.
    Пръъъъц. Трът.
    - Пуснах... май нещо по-голямо.
    Тя ме хвана за пениса и каза:
    - Това е добре. Давай още, помъчи се, не спирай
    - ИЪЪЪП!...пръъъъъц трът ООХ
    - Добре, мили. Излиза ли?
    - Половината излезе.... голямо е ...ООХ
    - Давай
    ПРЪЪЪЪЪЪЪЪЪЦ ТРЪЪЪЪЪЪЪТ пляс плок плок плок плок –оооо, леле.
    - Успя ли ?
    - Май да
    - Дай да видя – изправих се малко, тя надникна вътре и отсече – Ууф, Краси, трябва определено да отидеш на лекар. Задръстил си се. Има ли облекчение поне?
    - Да, определено.
    Алекс се изправи от пода, отвори едно чекмедже и измъкна едно пакетче мокри кърпички. След това застана на пода на колене до задника ми и каза:
    - Наведи се.
    - О, Алекс, няма ...
    - Айде, давай, нямам време!
    Е, наведох се и тя ми избърса задника. После като станах, взе кофата и изсипа съдържанието в тоалетната. После се върна с нея, постави я на място, разкопча си панталонките и седна. Звуците бяха неописуеми. Явно имаше разстройство. А аз седях на леглото и я гледах...с празен поглед.
    - Ааах, най-после...- след това взе кърпичките и ми ги подаде усмихната. – Мили, айде!
    В този момент отворих чекмеджето на масичката до леглото, извадих пищова, заредих го , опрях го на слепоочието си...с все същия празен поглед...натиснах спусъка и стените бяха в кръв и мозък.
    Поука? Свобода или смърт!

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Пулицър!

Нобелова награда!

П.П. Надявам се да доживея светлия ден, в който това изключително произведение ще се изучава в училищата.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

dark_angel 666
    Guest
    Ха, мерси!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си