- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Физическият контакт - намек от нейна страна или не ?
Здравейте.
Дойде и моя момент да реша да пиша в този форум. Тъй като отскоро съм по-активен в социалната и любовна сфера на живота.
Основните ми въпроси са два :
- честият физически контакт от нейна страна (познаваме се от 2-3 седмици с нея),когато сме заедно навън с общи приятели,смята ли се за намек,че ме харесва ? Доколкото забелязвам,го прави само с мен. Примери са ръчкане,леки удари с юмрук/шамарчета и подобни неща. Има и други моменти,но като цяло този контакт ми е направил най-голямо впечатление.
- ако е наистина намек, кога бихте действали ? За тези 2-3 седмици сме се виждали поне 9-10 пъти (веднъж бяхме само двамцата) и се чудя дали да я изведа някъде и да й го кажа,или по-скоро да излезем сами няколко пъти и тогава чак ?
Малко малоумни въпроси са,ама се надявам някой да ме разбере и откликне на зова ми за помощ.
Ако нещо е неясно или ви трябва повече информация,пишете и ще гледам да допълвам картината.
Шамарчета?
Това някаква мъжкарана ли е?
Чувстваш ли се скопен от тея жестове, опитва ли се уж на шега да те доминира? о.0
Нещооо не ми харесва така както го описваш. И на колко сте, разбира се ;д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ми,честно,нямам този дар слово,които някои имат
На 20 съм,а тя 22.И не се чувствам унижен или нещо подобно.Не е мъжкарана,хаха,но не е и кифла.
За доминацията нямам си и на идея. Да речем ми удря,когато пусна бъзик или ей така усмихва ми се яко и ми плясва,ама леко,все пак,хаха.
Аз го чувствам,сякаш наистина го прави,защото ме харесва,ама това "сякаш" ме спира за момента.
хах, да, харесва те!;
животни сме, играем си:Д
успех!))
//щом тя вече свободно скъсява/нарушава личното ти пространство, можеш да я пипаш и ти:Д по ръката, гърба, рамото, кръста, етц.
Мисля,че те харесва щом ги прави тези неща. Стига да не те е взела за плюшена играчка имайки предвид,че си по-малък от нея. Но щом го има физическия контакт от нейна страна не се притеснявай ако я харесваш да се възползваш от това. Така няма да може да има повод да ти се разсърди дори.
Макар,че женската логика понякога е доста...меко казано странна. Аз съм имал случай да ми се хвърлят на врата,да ме обарват дори,да ми казват,че ме обичат,че им изневерявам,че са бременни от мен на бъзик и после като опред ножа до кокала да ми обясняват как ме имали просто за приятел. Имало е и случаи да се опитват да ми бият шамарчета някои жени
Дори са искали да ми буият шамарчета някои и омъжени или с гаджета (разбира се като въпросните ги няма) заради някой бъзик който съм пуснал.Други пък такива като са ме виждали се е виждало ясно,че с всичките си действия са целяли да ги забелелжа. Защо ли не знам.![]()
Най-важното е до изясняване на ситуацията въобще да не ти пука и да внимаваш да не се привързваш особено. Ако е свободна се дръж се както ти идва отвътре без да ти пука,изживей си хубавите мигове доколкото може пък ако в един момент ти заобяснява,че нещо си се пообъркал,защото жените понякога това доста добре го умеят...следващата. Привържеш ли се обаче повечко вече нещата може и да станат далеч по-сложни.
Последно редактирано от Niakoitam : 05-20-2015 на 10:07
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
аха
харесва те
друг е въпроса защо не действаш БЕ БРАААААААААТ
следващия пат я фани ти да разбере кой е шефа
Всъщност избщо не съм се променял. Някои жени си мисля,че просто го правят за да се уверят колко са вървежни и да им позачетка някой егото и след като видят,че са успяли да му привлекат вниманието с действията си вече взима сякаш та им става безинтересен.
Та в тоя ред на мисли се чудя още. Защо ли една преди време разпитваше една от двете си най-добри приятелки ,която беше приятелка с една от компанията тогава за името ми,стремеше се да я забележа та чак докато си танцувах първия път в ръцете ми се мушна. Дори няколко поредни пъти в рамките на редките ни засичания за около месец два сякаш все се стремеше да я забележа из навалицата,че даже и веднъж случайно или не влезе почти веднага след мен в тоалетната и ме позаговори и когато забеляза следващите пъти известен интерес от моя страна започна да не ми изпъква чак толкова вече,а когато и поисках фейса ми шикалкавеше. Впоследствие и го разбрах и и пратих покана за да я поопозная. Е, не стана....другата и най-добра и приятелка дето веднъж се бях засякъл с нея за 10 секунди кажи речи ми прие поканата за приятелство обаче за сметка на това тя така и не го направи.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-20-2015 на 10:21
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Женската логика не е логика.Хаха.
И аз заради това питам,но не ми мяза на тип момиче,което ще ме приеме за "мечо",защото ми се е случвало и чувството е друго там. Нито от "вървежните",защото тогава логиката диктува,че щеше сигурно и на приятеля ми да се мята,а той е доста по-навътре с мацките като цяло
Явно ще трябва да направя нещо тези дни,уви,когато се реших днеска,тя се оказа заетата.
Както казах действай си както ти идва отвътре преди да си се привързал,защото после е адски трудно. Ако ти шикалкави вече ти можеш сам да си решиш дали поне може да се забавляваш,когато ти е скучно или направо да си и покажеш вратата.
Иначе аз лично следвам следната максима. Може да ме е срам да погледна някоя мацка в очите за да не я обидя,но бръкне ли ми в гащите,аз след това може и да си завра ръката до лакътя в нейните без и грам вина и неудобство да изпитам от това. Образно казано.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-20-2015 на 10:39
World to live by!
Всички явно сте на едно мнение,че явно го прави с някаква умисъл.
А дано,че момичето е хипер пеканото и радва окото дори
Само едно ме притеснява сега,че приятелят ми,с когото сме в една компания с момичето,вика,че я харесвал и той вече,което ми звучи тъпо,след като аз му казах,че ще се опитвам да направя нещо с нея ..
Звучи като да те харесва, действай ;п. С приятеля ти нямат история заедно, съмнявам се и да е супер влюбен, 2 седмици са си малко. Като цяло няма как да му е истински ценна за толкова време, въпреки че явно симпатията е факт. Та нека неговите намерения не те спират, ако реално сте приятели ще намерите начин да се разберете и даже ще ви се закрепи връзката.
Последно редактирано от paradosou : 05-20-2015 на 19:45
Приятелят ти ако ти е истински приятел ще те разбере, а няма да ти се пудзи. В момента не е с нито един от двамата така че може и двамата да си пробвате късмета с нея и никой да не се сърди ако избере другия. Да,гадно е. Знам го от личен опит,когато навремето едно момиче,в което бях влюбен и се бъзикахме започна да се натиска на един съученик не ми стана особено приятно и даже го избъзиках,а той едвали не гузно започна да ми се извинява. Обаче с какво пък точно беше виновно момчето? Да не и се е натискал той случайно. Бил съм и от другата страна дето започнаха да ме бъзикат,че съм откраднал любовта на един съученик. Те си имаха нещо взимане даване и той и беше малко навитак,но сякаш нещо се бяха сдърлали преди и тя го игнорираше и дори пред него ми обръщаше супер внимание.Когато го нямаше също така. А думите му на бъзика на съучениците ни,защото и него го бъзнаха заедно с мен бяха нещо от рода на: Ами щом има възможност действай ако ти върже и да не ти пука.![]()
Благодарско за съветите.
Приятелят ми сигурно ще ме разбере,казах му вчера да ми даде свободата и не възрази,па ще видим.
Давай и успех!
Излизайте по-често само двамата, нещата ще се наредят![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Другият фактор - приятелят ми,от вчера му казах да ми даде свобода,днеска гледам пак са се уговаряли да излязат .. В момент,в който аз няма да мога и ми стана отново тъпоо .. Имам чувството,че ако той излиза с нея (докато ме няма),ще я спечели някакси![]()
Къде ги намирате такива селски пръчки? Кое село е това? Познанство на 2-3 седмици и ще те ръчка и бута, и ще се лигави. На 22 ми била...
Село София,хаха. Да не се обидят софиянците.
Бе,свястна е,сякаш.То няма човек без кусури,ама все тая,много присърце го взех това.
Ако не стане,ще ползвам съветите ви над следващата си жертва![]()
Всъщност за това време няма и как да си разбрал дали не е някоя дето бързо си сменя предпочитания в името на любовта и по-малката борба или някоя тип: "Аз съм волна пеперудка и летя от цвят на цвят."
Имам една позната. Даже рядко излизах с нея в една компания,защото сме от различни градове. И тя е от София. Напоследък след последната и започнала връзка нещо ни позабрави де. Та въпросната е малко тип волна пеперудка като че ли. Като се запознахме беше се сгадджила с един преди 10 дни. Караха около месец и взеха че си писнаха.После тръгна с един друг май. След това започна да ми пише на мен и да ми пуска офертички да дойде или аз да отида и да се виждаме наживо,че даже и когато рядко излезехме ме прекорваше едвали не че не съм и бил писал. След това започна да обръща повече внимание на братовчед ми,но като се опита да я целуне веднъж се дръпне и заобяснявала после,че не обичала бързите неща.След това за една вечер пък нещо се захласна по един познат,после си общуваше с някакъв друг.След това хареса някакъв дето беше казал,че "с такива кифли като нея не се занимава. И последно се прехвърли на най-добрия му приятел в близост до нашия град с когото вече изкараха май поне 2-3 месеца,спи в тях и държи да я кара до София с колата му и да я връща,а ако без да иска пропусне става егати и проблема. И това всичкото за, май няма и една година.
Една пък комшийка дето не живее тук и впоследствие се разбра,че си е малко пък и повече кифличка и беше гадже с братовчед ми направо пред очите си му изръси,когато бяха още гаджета,че ако ме е била видяла мен пръв можело и аз да съм на неговото място,после като бяха скъсали нещо се бъзикаше с мен. а след това като ходихме на една ексурзия пак се зарибяваше с него и в същото време,когато го нямаше ме разпитваше въпроси от рода дали си имам гадже,защо си нямам,как е възможно и т.н. Иначе скъсаха,защото се прехвърли на някакъв 20 години по дърт от нея,защото бил имал хубав мотор едвали не.
Та мисълта ми беше,че за това време няма как да си разбрал дали е точна или пък е някое пълно кифле така че не бързай с влюбването.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 05-21-2015 на 09:15
Направило ми е впечатление, че все разказваш за някакви покъртително неориентирани мацки, все дават смесени сигнали, ти пък по стандарт си срамежлив, колебаеш се, отлагаш нереално дълго срещи, често се обясняваш и бистриш заплетени теории... Отделно забелязвам как имаш склонност да гледаш негативно като цяло, най-открояващият се пример вероятно е от горещия стол, скандалчето с ДАНС и схващанията ти за връзкарството... Не ми е цел да те засягам, ама точно този тип разтегнати локуми са далеч по-характерни за жените. Непоискан съвет - стегни се, виж какво можеш да промениш като се касае за обкръжението ти, ограничи черните подозрения и стани човек на действието. По-привлекателно е и ти давам гаранция, че резултатите няма да закъснеят
.
Последно редактирано от paradosou : 05-21-2015 на 17:56
А според мен тия симптоми са очеизваждащ намек ти да действаш.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Не винаги това, което изглежда най-очевидно, е истината. Все си мисля, че ако го харесваше, намеците щяха да са по-прикрити и елегантни. Освен, ако не е разпасана селтачка (нищо, че е от София - ако е).
Подобна ситуация изживях и аз, ами тръгнахме след като се познавахме около месец и малко и не свърши добре :\... За това внимавай, може да е само любопитство,че колкото и малко да е, привързването е бързо и лесно, а раздялата ...