- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косми на скулите при момче
Здравейте момче на 15 години съм и както съм написал в заглавието имам косми по скулите... часта над брадата чувал съм, че след пубертета се махат от самосебеси, но до колко е вярно нямам идея... никога не съм ги бръснал или скубал с пинсета искам мнение от вас дали да ги бръсна заедно с брадата или да ги оставя да се махнат от самосебеси както споменах не ги бръсна само брадата и мустака си бръсна те не са много смисъл черни и груби като брадата... просто мъхчета които се виждат на определена светлина примерно по-светла... и да най-вероятно съм се вманиячил и за това само аз си ги виждам...бръсна си лицето някъде от една или половин година и не съм ги забелязал щото явно не съм се вгледал вманиячено и съсредоточено в тази зона... от няколко седмици ги забелязах.
има хора при които дори са тъмни косми като брадата но ти едва ли си от тях
аз лично ги минавам и тях дето викаш почти не се виждат ама не знам
аз дори и да си оставя някво време брада не може да се каже че са почнали да растат повече или да стават черни тъй че ;0
Ок да кажем, че ги обръсна когато съм с пусната брада да кажем една седмица или две не съм се бръснал няма ли да е гадно и от скулите космите да са много гадни и не равномерни... защото има моменти в които просто така не се бръсна седмица или две.., но брадата ми е равномерна и готинаи тези мъхчета отгоре както казах не се виждат толкова много ... и да ако реша да я отсека и нали да я оформя ще ги махна и космите на скулите, но едноседмична брада просто така без грижи за нея няма ли да е супер грозното с тези косми отгоре? или пак няма да се забелязват толкова, а имам и още един връпос.Ако ги обръсна минавам си ги първо по посока на косъма и после контра както брадата и мустака или тях ще е най-добре просто леко да ги мина по посока на косъма и нищо друго?
От колко време се бръснеш? Ако е от скоро изчакай брадата да добие някакъв цвят, Когато загрубее и я оставиш малко въпросните косъмчета на скулите не се забелязват.
От една година се бръсна май не си прочел първия ми пост.
Добре а някой може ли да ми отговори на въпроса дали ако ги обръсна когато растът няма да е грозно имам предвид брадата ще си е оформена отдолу... а отгоре някакви гадни стръчящи косъмчетаили няма да е толкова грозно... и пак няма да се виждат толкова много... и да знам, че ако се оформи брада се махат те и се оформя както трябва, но аз имам предвид едноседмична брада няма ли е някакво супер грозното с тях? и ако реша да ги бръсна минавам ги само по посока на косъма или мога както обикновено първо по посока на косъма и после си удрям контрата?
Бръсни, имах един ротен, който имаше втори чифт вежди под очите и говоря за вежди, не някви малки косми.
Аз съм със същия проблем, от близо сигурно година си личат, преди ги оставях и бях съвсем малко над мястото където бръсна, но си личаха и хайде започнах и тях и сега имам чувството, че сякаш са започнали да растат нагоре и се панирам доста, защото имам чувството, че ще стигнат и до очите ми. Съвсем леко ги минавам тези в горната част, колкото да не си личат и се надявам да не се продължава по-нагоре, защото иначе става още едно усложнение и повече за бръснене. Аз като цяло съм си доста космат, ръце като стигат до рамената, но не са толкова гъсти, така, че изглежда добре и нормално, краката, задника, леко кръста, топките от край време, гърдите, само по гърба нямам, дано и да не се явят там, че иначе след време може да стана мечка
. В момента бръсна си лицето, мишниците и топките, другаде не пипам и не мисля и да пипам, макар, че понякога като се бърша си скубя космите на гъза и боли не е болка за умиране.
И аз имам същите притеснения, но само надолу леко ги бръсна, даже и пяна не слагам, просто леко ги тръквам със самобръсначката и си изглежда добре, ако тръгнеш да търкаш с ръка ще се усети леко грубо, но като не знам, нямам как , говоря за, тези които наближават към очите, а иначе брадата както удиса, каквито ъгли попаднатнай-трудни са тези по брадичката, гушата и гърлото и често се стига до леки ранички, но това е то, от самобръсначката ли е или просто си е така, не знам.
Еми пич то всеки мъж трябва да е космат за да е истински мъж нали знаешиначе да и аз си бръсна само лицето подмишниците и х*я
краката гърдите и корема става да си ги минеш и с машинката за подстригване с 0 номер става перфе.. колкото до космите на скулите еми според мен това, че си внушаваш, че отиват нагоре според мен не е вярно както казах внушаваш си
Аз още не съм ги обръснал оставям си ги, но честно казано тези дни когато се бръсна ще им тегля ножа и на тях .. повечето мъже/момчета дето се бръснат си ги минават тъй че..
а за пъпчиците дето викаш след бръснене еми да понякога ги има то не може без тях..за да ги избягваш по-често си сменяй самобръсначката и не повтаряй много на едно и също място.
Последно редактирано от noname77 : 05-31-2015 на 17:28
то пъпчиците точно, защото повтарям на едно място се получават, няма как, иначе все едно нищо не съм правил, колкото до самобръсначката ползвам жилет фюжън(реклама макло). Краката, гърдите, корема тях няма да ги пипам въобще, те са ми чараИначе от време на време си скубя веждите по средата, за да са си вежди все пак, а не вежда
Някои нямат косми, други пък компенсират за двама, аз съм по средата.