- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- ПАРКУР (ФРИЙРЪН)
какво мислите за този спорт?харесва ли ви?практикувате ли го?
абе вс за него
ае вие сте![]()
Евала navits за тази тема! Страхотен спорт! Аз го практикувам, но съм още новак и нямам много време за това.., но е страхотно. Едни приятели ме запалиха преди 4-5 месеца и от тогава тренираме в една зала.
Яко веселба става.. хаха и бая синки се получават амаа е яко..
Мога да го сравня единствено с предишния спорт който тренирах (ръгби).
Фрийрън=free your mind!![]()
Гледай само нагоре и напред,
а ако се обръщаш назад,
гледай само хубавите неща,
защото на тях се гради живота!
в сф ли трениратеПървоначално написано от Bodom_child
и ако да в залата в левски ли?
аи имате ли си нещо crew ала бала
Parkour - tfa e nai qkiqt sport!To ne e sport a na4in na jivot...oba4e tezi koito ne go trenirat nemogat da razberat kakfo zna4i toi za nas treuceriteSka4am ot okolo polovin godina..oba4e sega 6te trqbva da go spra za nqkolko meseca zaradi zdravni problemi
![]()
![]()
АБе момчета и за кво се борите? Да скачате и кво?
паркура е бягане с препятствия но влагаш и красотаПървоначално написано от Елин-ТопузакоВ(Топчо)
или както каза Илко паркура е начин на живот![]()
Първоначално написано от navits
Е вие си спадате към скейтъри ,брейкове и т.н..Стриит стайлАма поне вие сте пичове ,а не сте боклуци ,като другите.
mn mi haresva samo deto mai nqma nikoi ot vraca deto da go praktikuva a az mn iskam ama pone s nqkoi dr de ina4e e strahotno mn se kefq tuka samo klip4eta gledam i taka
[!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]
Ако е за това, което е на аватара.На мен много ми харесва, но не го практикувам.
красиво е но не всеки го може,но напоследък стана модно и цяла България започна![]()
много е добро тва..![]()
попринцип не го практикувам,но преди няколко дни с едни фр решихме да се пробваме...
попрескочихме някоя друга стена,катеружка туй онуй.. цялата съм в синини
и да ви кажа... брейй..ше зема да стана паркурка![]()
(ама няма с кой да се заема сериoзно)
ей хора това е супер яко, мн съм зарибен. След като гледах филмите Б13, Ямакаши (2) мн се надъхах. С един приятел отидохме в един парк и след като се разходихме седнахме да си починем... и по едно време му викам: Айде да се правим на Ямакаши...... и взехме да си скачаме там и ми хареса, обаче си е опасно.
П.С. ще съм благодарен, ако някой даде сайт/клипче на паркур![]()
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
Много красив спорт, който едва ли някога ще практикувам.![]()
Хей,ако някой може да ми каже нещо повече за Практикуването му в София нека да пише на ЛСМного съм навит и е въпрос на време да почнем сериозно...Въпрос-а е че аз харесвам Трикинг-а а за него не е никак лошо да започнеш в зала на сравнително безопасно
![]()
http://www.parkour-bg.com/news.phpПървоначално написано от puhkav_mecho
тук можеш да намериш
има и мн в vbox7.com i youtube.com
Спортът е много як,но нямам време за да го практикувам.Дори направиха игра за него.ЦъкИграта ми изглежда яка но я няма за комп оък може и да не излезе.
Човек не е победен,докато не се признае за победен.
10x![]()
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
Много красив спорт,но не го практикувам,не всички сме такива професионалисти.![]()
^То въпроса е до тренировка, но аз едва ли ще се хвана да го практикувам. Иначе спорта е нещо доста интересно, доста ми харесва лично на мен, браво на занимаващите се с него, и само успехи![]()
Харесва ми спорта, практикувам го от месец и нещо. Откакто започнах, гледам навън всички от даскалото скачат на оградите![]()
Ми супер е спорта.Практикувам го от около два месеца.Най-много ме нервят некви пишлемета обаче 2-3 клас.Оня ден примерно-аз и едни приятели,си скачаме по подлезите на Пловдив и некфи лапета идват да ни гледат.По едно време ние бяхме седнали да си починем и тея малките като се раскачаха.Нищо не могат-обаче да се покажат и да се направят на интересни.След тва ги питахме дали знаят как се казва тоя спорт и те викат:
-Ааа,ми то тва спорт ли било?Ние мислехме,че ей така си скачате.
Прекалено много позъори станаха.Няма значение-те идват и си отиват-на вълни.
Относно момичетата и момчетата,които се оплакваха по-горе,че нямат с кой да тренират:Че за какво ви е да тренирате с някой.Излизате навън и почвате.Гледате някое клипче-излизаш и се опитваш да го направиш,Първия месец преди да срещна разни други,които тренират из Пловдив си тренирах сама и ми беше много добре.
Тъй, че тва,че няма никой с който да тренирате не трябва да ви спира.
Айде спирам да пиша,че написах цял роман.![]()
В този момент има 6 милиарда 502 милиона,867 хиляди и 120 човека в света.Повече или по-малко.А понякога всико, което ни трябва е един.За добро или зло...
Абе хора спорта е красив и забавен,попринцип ми харесва да гледам тия "камикадзета",но никога не бих го практикувал,защото мога да се нараня и то фатално и защото е опасно не само за мен,а и за заобикалящите ме хора.Пожелавам много успехи на практикуващите този спорт и да се молим [-o< да няма проишествия![]()
![]()
![]()
Всяка сутрин желаеш да го почувстваш, да го духаш, да го допреш до устните си...тогава горещата течност се излива в теб....Това е насладата от КАФЕТО!!!
Еми за това се правят упражнения вкъщи-лицеви,коремни,клякания и има специални програми за различни мускyли.Важно е преди всяка тренировка да се прави загряване след това е тренировката и след това раэгряване-това е за да нямате мускулна треска.за повече инфо за желаещите да тренират- http://www.parkour-bg.com/plugins/fo...ewforum.php?19 и не се отказвайте.тренирайте бавно,но славно.нужно е търпение и постоянство както и да преценявате рисковете.
you have a mental illness,a fucken disease,you better get your medicine,so nigga please
в софия в кв.герена (до стадиона) ФрееРьн секи ден мисля 4е беше от 8 и се пак 0884538543 и се разберете с трениора!
Не, не го харесвам толкова...смятам футбола за много по-красива игра, която разбира се не е за момичета(според мен), но няма нищо лошо да харесват разбира сеЛично аз много харесвам футбол, но не го практивум...леле ка с е отнесох