- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Обителта на M**** - първият форумен отшелник
хахаха това го написа само за да ни излъжеш нали
все едно че си dreamwalker нали хаха
ама схванах аз умник съм винаги ми е казвал дядо ми![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
Чадо, ти може и да си умник и дядо ти да не те е излъгал, но сега имаме важен разговор с 13*4.
Няма лошо, всеки човек може да има мнение за някого друг.
@ papugai (ДОТА и т.н.)
papugai/ДОТА, това е специално за теб - от любимия ти електронен новинарски сайт статия за проведен конкурс за красота: http://www.blitz.bg/news/article/348410 (:
Знаеш ли количеството силикон на такива конкурси, по-добре една пластмасова кукла да си взема, поне няма да говори.
Нещо се обърках...
Кои конкурси са с повече силикон - тези, организирани от Митьо Пищова, или тези, като в конкурса "Мис Несебър 2015" (линк към който ти пуснах)?
Но съдейки по коментара на Lilanda, май отговорът е второто. (:
Въпреки, че от снимката на blitz победителката не ми изглежда силиконено момиче, но е възможно реалността да е друга. (:
Имаш ли напредък с астрологията ?
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
И по-добре.
Няма да ви позволя да индоктринирате и М с глупавата си астрология пък.
M, ние сме рационалисти, нали така?
бтв: Хорааа, ще трябва и вие да се включвате...
Така, ситуацията е следната - напрасках си "ужасна" оценка на темата, за да й смъкна рейтинга. Стана... От 5 * -> на 3 *. Но проблемът е, че нямам право на повече вот. :/ И не мога да продължа с понижаването на оценката. :/
Тук идва вашата помощ - ще трябва вместо мен да гласувате с "ужасна". (:
Целта ми е да направим темата без звездички! (:
Звездите, също като нас, следват предначертания си път във Вселената. (:
Техният път е предопределен от позицията на елементарните частици (предмет на квантовата физика) в пространството и времето. ;)
Ти ли преди време си сложил тая 5* оценка? Няма друго обяснение, защо не можеш да гласуваш повече...
Ще трябва да намериш начин и да компенсираш/коригираш това свое действие. (((:
Ще трябва да викнем феята на помощ, ама тя прави само добрини.
Хм, ще започна този свой коментар по този начин:
Исках още вчера вечерта (малко след като се прибрах в нас) да напиша тези редове, но... по-надолу ще споделя какво ме възпрепятства. (:
Чувството, емоциите, вълнението и еуфорията от последните 2-3 дни бяха наистина на МАХ! (:
Натрупаха се толкова много преживявания, че ми се иска да пиша ред след ред и да споделям. Да предавам текстово своите положителни впечатления на четящите тук. (:
Но е възможно просто да се заблуждавам, че ще бъда интересен за четене, затова ще се огранича до следното:
Хора, пожелавам ви и на вас толкова приятно изкарване, колкото бе моето в последните дни - далеч от компютри, далеч от Интернет, с един телефон на 7-8 години в джоба (ползван за фенерче и обаждания) и... сред природата! (:
През тези дни имаше от всичко: горещина и адски студ, много забавление и чат-пат по някоя лека неволя, но... сега, като тегля чертата - останаха ми незабравими спомени! (:
Спомени, които се надявам да помня до сетния си дъх. (:
Изживяването бе страхотно!
//Както писах по-горе исках още вчера да споделя вълнението си тук - емоциите ми бяха пресни-пресни и къде по-силни отсега, но след продължителната баня, която взех, и натрупаната умора - сънят ме пребори и заспах рано-рано още в 21:00 ч. (((:
Сега ви пожелавам на всички весела и приятна нова седмица! (:
@ SHPAIdURmeN
SHPAIdURmeN, благодаря за пожеланията! (:
Бе близо с предположените от теб дати, но РД-то ми бе/е малко по-рано. (((:
Едит: и споменатите по-горе преживявания нямат общо с РД-то ми, което премина като всеки един друг Ден.
Последно редактирано от M**** : 07-20-2015 на 06:45
За всички, които следят скромната ми тема - един виц за усмивка преди лягане (или усмихнато утро):
Един се прибира много пиян и още от вратата крясва на жена си, която в същото време мие на мивката:
- Жена, аз съм шефът в тази къща!!!
Жена му се извръща и го прасва с тигана по главата и нашият - в безсъзнание на пода...
В това време идва съседката и вижда мъжа, лежащ на земята, и пита:
- Защо лежи на земята?
- Ами той е шефът в тази къща, ще лежи където си иска!!!![]()
тоя виц звучи сякаш е писан от азиатци
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР