- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ivaaaaaaaaa
сериозно погледнато съм евнух докато не превзема поне 40% от света и не излекувам остаряването тогава сигурно все още ще съм така де
ако намирам време за мацки няма да е за да правя семейство или да сме влюбени и да и давам много от времето си но може заедно да развиваме хобитата си например ако тя иска да завземе света или нещо друго например тоалетната или франция нз
така че даже не съм точно полиаморен защото полиаморните са готови да отделят много свободно време за връзките си и за развлечения![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
а може би някое друго твое аз в някоя друга паралелна вселена/време, се радва на щастливо битие с постоянна екзистенциална ерекция /звучи ти несъвместимо, знам :д/
https://www.youtube.com/watch?v=vzVDt1xYFsM
оф, мн мразя. цял ден в главата ми звучи тъпата мелодия от 3:03
със сигурност
идеята не е толкова лоша но аз нямам собствена воля единственото което правя е: maximizing expected utility![]()
воля за какво? да живееш по стандартно установените глупости?
не намирам изборът ти за неправилен, защото точно определена комбинация от стъпки и обстоятелства са те довели до това. както и мен. завиждам ти за мотивираността, защото понякога сякаш 'излизам' от тялото си и наблюдавам себе си и останалите. и имам чувството, че сме като мравуняк /по този начин го виждам/. ние сме просто мравчици, които съществуват.
поправка:
естестиката е позволена но само на точните места в алгоритъма
но това не са обичайните места
това с волята беше мастурбаторска шега
тоест такава която само аз разбирам
иначе не мога да го обясня добре
аз ако тръгна да говоря сериозно за живота ще има само математика и нито грам естетика
всъщност не точно
а по-лошо
ще има внимателно следене да не взимам решенията си на база на естетика
затова не го правя пред хоратане разбират математиката
с'а са замислих за полиаморните връзки. че те изискват повече време. и не всички момичета са досадни лепки, които очакват от момчето да са като залепени и да си казват кво са яли преди малко. нзнм, явно при теб е заради самата физиологична нужда, но ако е така - кво значение има дали ще вкарваш в една дупка или ще менкаш. сексът си е секс. различно е от любовта.
о, и искам да видя математическият еквивалент, изразяващ формулата на живота
Последно редактирано от Ivaaaaa : 05-28-2015 на 21:30
кво става йорданчо стана ли краля на англия вече![]()
тая кралица много проста ей много ме дразни с тия закони
е, тва ми звучи малко противоречиво и взаимноизключващо се. в такъв случай не си ли лепка и на н-брой момичета? или подхождаш избирателно?
оф, обясни ми, we
не съм скучна ;p
https://www.youtube.com/watch?v=OPXUeeFXc90
дразнещо зарибяваща
Пешо, по скалата от 1 до 10 колко точно си делюзионен ;д?
достъпа иска ауторизация
с ива мога да говоря за личните си неща но с вас може и да не искам![]()
пешо, сори, че така те разпитвам, но ми е интересно. ако искаш отговаряй на въпросите ми
та, не е ли по-ангажиращо да си лепка на няколко момичета? не обичам математика, но повече момичета=повече време.
и някак полиамориата не ми се връзва със залепването. аз съм моногамна и не съм такава, а би следвало да съм.
рагиоле, да, и?