- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ivaaaaaaaaa
а може би някое друго твое аз в някоя друга паралелна вселена/време, се радва на щастливо битие с постоянна екзистенциална ерекция /звучи ти несъвместимо, знам :д/
https://www.youtube.com/watch?v=vzVDt1xYFsM
оф, мн мразя. цял ден в главата ми звучи тъпата мелодия от 3:03
със сигурност
идеята не е толкова лоша но аз нямам собствена воля единственото което правя е: maximizing expected utility![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
воля за какво? да живееш по стандартно установените глупости?
не намирам изборът ти за неправилен, защото точно определена комбинация от стъпки и обстоятелства са те довели до това. както и мен. завиждам ти за мотивираността, защото понякога сякаш 'излизам' от тялото си и наблюдавам себе си и останалите. и имам чувството, че сме като мравуняк /по този начин го виждам/. ние сме просто мравчици, които съществуват.
това с волята беше мастурбаторска шега
тоест такава която само аз разбирам
иначе не мога да го обясня добре
аз ако тръгна да говоря сериозно за живота ще има само математика и нито грам естетика
всъщност не точно
а по-лошо
ще има внимателно следене да не взимам решенията си на база на естетика
затова не го правя пред хоратане разбират математиката
поправка:
естестиката е позволена но само на точните места в алгоритъма
но това не са обичайните места
с'а са замислих за полиаморните връзки. че те изискват повече време. и не всички момичета са досадни лепки, които очакват от момчето да са като залепени и да си казват кво са яли преди малко. нзнм, явно при теб е заради самата физиологична нужда, но ако е така - кво значение има дали ще вкарваш в една дупка или ще менкаш. сексът си е секс. различно е от любовта.
о, и искам да видя математическият еквивалент, изразяващ формулата на живота
Последно редактирано от Ivaaaaa : 05-28-2015 на 21:30
кво става йорданчо стана ли краля на англия вече![]()
тая кралица много проста ей много ме дразни с тия закони
е, тва ми звучи малко противоречиво и взаимноизключващо се. в такъв случай не си ли лепка и на н-брой момичета? или подхождаш избирателно?
оф, обясни ми, we
не съм скучна ;p
https://www.youtube.com/watch?v=OPXUeeFXc90
дразнещо зарибяваща
Пешо, по скалата от 1 до 10 колко точно си делюзионен ;д?
достъпа иска ауторизация
с ива мога да говоря за личните си неща но с вас може и да не искам![]()
пешо, сори, че така те разпитвам, но ми е интересно. ако искаш отговаряй на въпросите ми
та, не е ли по-ангажиращо да си лепка на няколко момичета? не обичам математика, но повече момичета=повече време.
и някак полиамориата не ми се връзва със залепването. аз съм моногамна и не съм такава, а би следвало да съм.
рагиоле, да, и?