- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- ivaaaaaaaaa
задаваш ми въпроси, чийто отговори не знам и вероятно никога няма да разбера и това ме дразни :д. аз на моя живот не мога да придам смисъл, ти ме караш да мъдря като цяло. оня пич от filth казва, че се страхуваме от живота и че той също се страхува, просто не дава на другите да го видят. и намирам някаква логика в тях. реално, животът ни не е нещо важно. дори някои е по-добре да не живеят. оф, да не се отклонявам. времето съществува само в нашите представи. в една книга го сравняват с аритметиката - щом вече знаем системата, знаем че всеки въпрос в числа вече има отговор. принципът на аритметиката вече знае корен кубичен на шест, но на нас самите ще ни отнеме това, което наричаме „време“ - няколко секунди - за да открием отговора, който винаги си е съществувал. та, реално е просто едно раждане, съществуване и смърт. не мисля, че има универсален смисъл за всички ни. както казах - по-скоро е индивидуален. всички сме вплетени в едни непрекъснати нишки. ние сме изразът на живота, а това което правим - смисълът му. играта, ако правилно съм разбрала значението й е просто начин да се разсеем и да направим съществуването си по-поносимо.