Здравейте!Благодаря за изказаните мнения, най вече последното, което е може би най-важното.Ситуацията е следната - вечерта, в която мислех да си излея душата се промени доста и нямаше шанс да говоря на тази тема с момичето (няма да се впускам е оправдания и извинения), но пък и казах, че имам да й казвам нещо и женското любопитство надделя.Отговора беше "дано не си влюбен в мен", при което бях на ръба да й кажа да спре да ми пише, но понеже съм търпелив човек и казах точно какви са ми отношенията към нея (без тези над приятелски) и меко казано тя се разтопи.Определено знам кой съм, какво правя, как се отнасям с нея и с всички момичета като цяло и отново виждам промяна в нея.Днес е 2ри ден откакто не сме се виждали и буквално си пишем постоянно (спираме само докато тя спи). Изпраща ми постоянни нейни снимки, при което последват обяснения от моя страна колко е красива, прекрасна и неповторима. При следващото ни виждане ще й кажа, че освен приятелски имам и други чувства и неискам да го крия и че тя е моето момиче, за което винаги съм мечтал. Тя ме кара да се чувствам по доста по различен начин в сравнение с всякакви други преди нея.Мисля, че си имаме шансовете, постоянно ми изпращат поздрави с приятелката си, което според мен значи, че
ме обсъждат, но дали е наистина така не се знае. За нея било по-важно приятелството ни, но и в любовта има приятелство, даже много по-голямо и точно в момента съм готов да дам цялата си обич и внимание на едно момиче, а като се замисля тя е единствената, за която бих направил всичко!