.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Unhappy Първа среща?

Здравейте.

На 15год. момиче съм.
    Преди 2 дена добавих момче, който познавам, но не сме си говорели никога. Почти нищо не знам за него. Просто знам къде живее и съм виждала семейството му (една година бях в един клас заедно с брат му). Каза, че би е искал да се срещнем и че работи в града, където аз живея. Изобщо досега не ми е минавало през ума, че някой ден с него заедно ще излезем на среща. Изненадах се, защото мислех че е на около 16-17год., а сега във фейса видях, че е на 19год.

Не съм му казала със сигурност, че ще се срещнем, но мисля да се съглася. Изобщо дали да се съглася? Притеснявам се, защото за първи път ще излизам с момче на среща. Какво изобщо мога да говоря с момче по-голямо от мен? Какво трябва да се прави? Как би е трябвало да съм облечена? Къде е подходящо да е първата среща(питам, защото той не познава добре града)? Не знам нищо. Притеснявам се от това да започна да говоря глупости и някакви несвързани неща или пък да стоя къто пън.
    Помощ!

Всеки е имал такива притеснения от първите срещи. Хубавото на първите срещи всъщност е, че са вълнуващи.
    Общо взето няма какво толкова да объркаш, просто трябва да се отпуснеш. Приеми срещата, вижте се. Как да се облечеш? - Както по принцип. Не е нужно да слагаш специални дрехи или да променяш стила си. Според мен, най-добре е да отидете в някое по-тихо кафе, където ще можете да си говорите. Остави го той да предложи място, ако каже, че не знае, защото не познава добре града, тогава ти предложи (може да е измислил къде да те заведе).

Със сигурност, като по-голям, той има повече опит със срещите. Следователно, ако не е срамежлив, ще насочва разговора. На първа среща е нормално да не си говорите прекалено лични неща, можете да си задавате въпроси свързани с работа/училище/специалност в университета, музикални вкусове и пр. Важното е да не мълчиш като риба, нито пък да дрънкаш през цялото време. Изслушвай го като говори, задавай му въпроси и ти.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Благодаря ти много! Ще имам всичко това в предвид. ^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си