.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Тема: Ваксини

Ваксини

Здравейте, миналата година направих 17 и трябваше да ми се поставят задължителните ваксини, обаче ми направиха само едната, а за другата просто трябвало да сме повече хора, а не един... та въпроса ми е може ли да излезеш извън България без тези ваксини, защото едни хора казват, че може, други,че е задължително?

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Хора, вземете се позадълбайте малко повече какво представляват ваксините преди да давате да ви шият каквито и да е субстанции в телата. Освен това няма (не може и не трябва да има) такова нещо като "задължителни ваксини", те са по-скоро "пожелателни". Не за друго ами заради правото ни на телесна неприкосновеност.

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Хора, вземете се позадълбайте малко повече какво представляват ваксините преди да давате да ви шият каквито и да е субстанции в телата. Освен това няма (не може и не трябва да има) такова нещо като "задължителни ваксини", те са по-скоро "пожелателни". Не за друго ами заради правото ни на телесна неприкосновеност.
    защо майките не искат ваксини за децата си? от глупост

не става въпрос за нечие тяло не искам наоколо да има някой който киха и кашля вируси на поразия и да заразява другите деца щото не се е ваксинирал от глупост

иначе колко му е една туберкулоза дето заразява всичко наоколо
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Ангел, с цялото ми уважение, ама например тетанусът е най-грозната смърт, която може да застигне човек. Умира се от задушаване/асфиксия в пълно съзнание!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Въпросът беше друг, вие започнахте веднага да се карате, ама да такива сме си хората в България Аз исках и отново ходя да търся личния ми лекар, но или отсъства или казва,че не може да отвори цяла ампула само за мен, нищо не мога да направя по въпроса

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka Виж мнението
    Ангел, с цялото ми уважение, ама например тетанусът е най-грозната смърт, която може да застигне човек. Умира се от задушаване/асфиксия в пълно съзнание!
    Но за съжаление него са го ваксинирали, иначе щях да стискам палци да се разболее.

anonymous708973
    Guest
    Престани с тези необосновани глупости. Че има хора, които си бият ваксини за щяло и нещяло, има, но да твърдиш, че няма ваксини, които би следвало да са задължителни - както и са, слава богу - е пълна малоумщина.

Към авторката: Зависи къде ще излизаш. За към Азия правят проверка, за към Европа - не.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 05-27-2015 на 21:34

Супер фен Аватара на NissaN
    На мен не са ми я и правили а тая година права 19.На един авер му я направиха и му се наду много лошо ръката и аз отказах да я правят на мен защото ходя на фитнес и не мога да си позволя да не тренирам 1 седмица и половина докато спадне оттока.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    На мен не са ми я и правили а тая година права 19.На един авер му я направиха и му се наду много лошо ръката и аз отказах да я правят на мен защото ходя на фитнес и не мога да си позволя да не тренирам 1 седмица и половина докато спадне оттока.
    Ей, това е да си кух като лейка.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    а за какво е ваксината на 17? :Д

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Освен това няма (не може и не трябва да има) такова нещо като "задължителни ваксини", те са по-скоро "пожелателни". Не за друго ами заради правото ни на телесна неприкосновеност.
    Първо се нарича физическа и второ, ако всички мислеха като теб, нямаше да задържат болните от ебола по летищата, щяха да ги пускат да сеят бацили навред, както теб са те пуснали на свобода.
    Предлагам ти да се преместиш в бг- мамма, там вярват, че кърмата лекува ракови образувания, а ваксините са за глупаци.

Цитирай Първоначално написано от therichbitch Виж мнението
    там вярват, че кърмата лекува ракови образувания
    А случайно да търсят тестери ?

Град
    Sofia
    Не, ако им остане, си я пазят за себе си, няма да се доредиш.
    Цитирай Първоначално написано от anni
    аз съм я опитвала, в нач. като се изцеждах си я събирах и с кафе или какао си я изпивах, не виждам никакъв проблем, дали ще е краве мляко или мое производство

Ама аз не искам да я изцеждат предварително, предпочитам да се потрудя и да си я заслужа.

Град
    Sofia
    Предположих

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си