.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Не знам какво да правя

Здравейте! Може би историята ми ще ви се стори малко глупава, но вече не знам какво да правя и пиша тук. Преди 10 месеца се запознах с момче и станахме много близки. Пет месеца бяхме просто приятели а след това се събрахме . Бяхме заедно до скоро, но той ме остави казвайки ми, че ме обича, че не може без мен, иска да бъда част от живота му, но просто вмомента не иска връзка, а да бъдем приятели. Страшно много го обикнах, бяхме много близки, всеки ден по цял ден заедно, той стана като част от семейството, а аз като част от неговото. Сега сме " приятели " които се държат като двойка, правят секс, но не са заедно . Днес отново повдигнах въпроса и му обясних, че ние дефакто сме заедно, но просто не си го казваме, а той отвърна знам че е така но не искам връзка . Много ми е трудно така, боли ме да знам че целува мен а в същото време се занимава с други, боли ме да не мога да го хвана за ръка или да му кажа "обичам те" . Не знам какво да правя толкова съм привързана към него че ставам мазохистка, а дефакто той получава всичко което иска : мен и свобода .. моля ви за съвет ..
    Последно редактирано от FuTbOlIsTkAtA : 05-27-2015 на 12:09

Супер фен Аватара на Pug_306
    Оставяй го, като иска свобода да си я има, не се занимавай, а продължавай напред.

Никога не ми е било толкова трудно да оставя момче. Имах връзка година, момчето ми беше първи и пак го оставих. С този нещо ме спира и много, много ме боли..

Чувствам се като наивно дете което плаче за куклата си .. не знам какво ми става

Супер фен Аватара на Pug_306
    Ще ти мине, не се притеснявай, по-добре рано отколкото късно !

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    просто се разминавате. човекът ти е казал какво го устройва предварително. много ми е забавно, когато казвате, че не може да оставите някого. омг.

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    просто се разминавате. човекът ти е казал какво го устройва предварително. много ми е забавно, когато казвате, че не може да оставите някого. омг.
    Вероятно не си обичала.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от kaRamella Виж мнението
    Вероятно не си обичала.
    много далеч си от истината, но това е тема, която нямам намерение да обсъждам

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Е значи си като мен - инат

Имам чувството ,че тва момче се подиграва с теб и те иска само за бройка. Не го търси известно време,прави се на сърдита. Ако те търси и те иска (то просто си личи дали ще се страхува да те загуби) значи държи на теб. А ако спре да ти се обажда се опитай да го забравиш. Никое момиче не трябва да се чувства като една от многото на едно момче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си