Сигурно вече вие е писнало от такива смотани неща, но ето че се случи и на мен и просто не съм очаквала че ще е толкова гадно. Приятелят ми с когото ходех от 1 година и с когото сме имали толкова спомени и хубави и лоши случки реши да ме зареже.. Е да ама не може ей така да се изостави цяла година , и двамата се карахме много и се наранявахме но знаехме че ще се оправим. В един момент обаче на него му е писнало и толкова лесно се отказа от мен, че дори и тръгна с друга от неговия клас. На мен това ми дойде като гръм от ясно небе защото съм свикнала да правя с него всичко,а сега се чувствам толкова празна, не спя, не ям не мога да се концентрирам,докато на него не му пука. Изтрил е всичко и има кой да целува. Проблема е че аз не съм като него и не мога да хукна с някой просто ей така, обичам го до болка и не знам какво да правя. Ревнувам супер много и знам че нещата са приключили но не спирам да се надявам.. Когато се видяхме и той каза че към нея няма сериозни чувства както при мен, но имал симпатии. Аз му казах че докато е с нея мен да ме забрави. Той изобщо не трепна и сега от седмица нямаме никакъв контакт. Имам чувството че ще полудея защото ми е първият сериозен, и защото съм се привързала ужасно много. Боли ме от всеки спомен и всяка снимка. Какво да правя от тук нататък?