- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Униформа в училище - за или против?
За
Против
ще се изкажа генерално и не на място, но в "тази държава с предимство са тези, които дават парите"
всичко безплатно е на best effort
страх те е да отидеш с направление на лекар, щото като те преебат и не ти обърнат внимание,и кажеш, че си плащаш, ти казват - как си плащаш, с направление си.
//спирам с оффтопика, флуудя на рандом
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Дрейд, не говорим за елит, върхушка и медии, а за учѝлища и какви видове има измежду тях.
и за кво ме цитира
хората в частните училища обикновено са комплексари с гръб но този гръб в нормално училище няма да ти свърши работа защото поне моето поколение няма милост когато си лайнар
за това и ги отделят тая паплач комплексари да са си заедно
лошо е само когато добро дете попадне сред такива кретенчета
номи, не е частно
102, изказването ти е също комплексарско. бахти, как категоризираш
за разлика от теб аз имам опит
като теб? ;Д
Ако елитни = частни и униформите са добра идея за елитните, защото само те били дорасли, аз не мога да си представя точно тия лигльовци как ще се съгласят да се носят всеки ден с униформичка. И понеже те са тези, които плащат, точно те ще решатщ ще се въвеждат или не.
не, аз съм бил в най-готините училища, а те изключват варианта да са частни
Прав си и ти, не съм се интересувала и респективно не съм мн информирана. Аз в София знам само Американския, Златарски, Ерих Кестнер, където само от обстановката и усмивката на директора тръпки ме побиваха, Света София и още няколко светии.
прав съм разбира се все пак съм учил в нормално училище
всички, пишещи в темата, са учили в нормални
което е доказателство че и в нормалните е имало плява
Частните училища са зле в България. Да се говори за елитна гимназия е малко смешно лично за мен. Важно е управлението на гимназията, а не дали се казва втора немска или първа английска. Няма да ви обяснявам преди каква пародии се случваха в 1АЕГ
Така, само не знам защо едва ли не се величаят тези в чужбина. Може магариите да не са от този тип, но ги има и със сигурност не изкарват все образовани и представителни млади хора.
Мен ме напушва смях, като започнат да се редят втора немска, пета френска, трета английска, ще стигнат до 10та още малко в жалки опити да сложат поредния етикет на някое даскало.
Dreamwalker nе мога да ти дам рационален отговор за обстановката, беше подтискащо просто. Но директорът беше един маааазен, с леко психопатско излъчване и те така. Бяха ни пратили за половин срок там да ни се провеждат занятията и помня, че никва продуктивност нямах.
papugai, в кошчетата на 'елитните' просто вместо бутилки има кутии от натурален сок, които са били пълни със същото, просто хората си падат по лустрото.
Последно редактирано от therichbitch : 05-30-2015 на 12:08
Абсолютно.
Има и изключения.
http://goodnews.actualno.com/Plovdiv...ews_51803.html
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Математическата на сточна гара/спирка нагоре към университета/ ? Бяха ме приели да уча там, заради някви медали от олимпиади по информатика, но ми беше далеч и се записах в езикова при мен, от която пък ме помолиха да напусна.
Там са много зле, не по учене, но като ги гледам как изглеждат, не им давам повече от минута живот на улицата.
Последно редактирано от papugai : 05-30-2015 на 12:33
Последно редактирано от dreamwalker : 05-30-2015 на 12:28
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.