- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Униформа в училище - за или против?
За
Против
Аз нямам против изразяване на мнение и ценя именно честността у близките си хора, не непременно подкрепата, но начинът е грубиянски (просто "ех, ще ме накараш да ровя" и "друга песен пееше" си е изключително пренебрежително и неуважително, дай да не си говорим за четене между редовете.) А подобни реплики като "аз ще си кажа мнението, независимо от всичко" някак отива повече на тийнейджърки в пубертета. Именно от тази гледна точка аз съм доста умерена - казвам го, защото знам как преди бях тооооочно по същия начин. Мисля, че именно начина, по който се поднася едно мнение, говори много за зрелостта на индивида. Сигурна съм, че можеш да изровиш начина, по който аз те бях попитала. Кратката дискусия тогава имаше съвсем друг тон именно заради начина, по който аз я започнах.
Относно самата тема: Като ученичка безброй много пъти съм осмивала понятието "елитна гимназия" по коридорите на една, която се води такава, защото такива цигании и шмекерии на дребно се развиваха, че не е истина. Съжалявам, ако не е станало ясно от поста ми. Не смятам, че имам зад гърба си невиждано постижение, завършвайки именно нея, нищо такова.
Да, използвала съм преди думата именно с цел веднага всички да разберат какво имам предвид, за да не пиша 10 реда обяснения.
Последно редактирано от PinkPan7her : 05-29-2015 на 18:32