Здравейте.Търсех в интернет и търсех из тукашната литература за някакви подобни ситуации, но за жалост не отрих.Затова реших да напиша тази тема.
От 3 месеца близо сме с приятелката ми,тя е по-малка от мен с 4 години.Може би да не фатално голяма разликата, но тя е на 15, а аз на 19.Запознахме се на село, там излизахме и с общи познати се запознахме и се събрахме.Аз никога до се не бях бил с толкова по-малко от мен момиче.Добре вървяха нещата до сега, като изключим някой малко изключения, като например когато я накарам да излезем заедно само двамата тя не искаше да сме на кафе например(както съм правил с досегашните си приятелки.Или да сме повече време заедно поради незнайна причина, мислех си че като е по-малка и се срамува от другите, когато вървим по улицата хванати за ръце аз изглеждам като нейн батко.Но както и да така един нейн връстник (брат на моя най-добър приятел) ми разказа как тя ходела в училището на бившия й.Така тя не само тогава се е виждала с него, но и друг път.И аз съм забелязвал, но не ми е правило впечатление.Но сега ме накара да се замисля.Постоянно ми говори, че аз съм я бил лъгал и съм си имал други момичета освен нея.Аз си казах още в началото, че няма да съм с други освен нея или дори да имам поне да не я лъжа и да и кажа навреме.Но какво стана, точно обратното...Факти който потвърждават подозренията, са че не ми дава паролата си от фейсбук, като й искам телефона тя постоянно гледа какво правя и не ми дава да го гледам без нейния надзор.
Приятели моля ви помогнете, дайте съвети, някой който е изпадал в подобна ситуация да сподели мнение или каквото и да било, всичко ще ми е от полза.Аз ще пътувам за морето на работа и ще сме разделени така или иначе, но въпроса ми е дали да се разделяме или не...Казвам ви "приятели" защото тези който са ми били "приятели" са знаели за това, но не са ми казали нищо, а вие нито ме знаете нито нищо а съм сигурен, че ще ми помогнете някак си.
Благодаря ви предварително
Антонио