- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- среща с мъж
Здравейте![]()
Отдавна минах teen годините, за съжаление. Реших да споделя с Вас една моя случка
и да споделите мнение дали аз греша или не![]()
Едно момче ме харесва и реших да излезем на кафе - разбира се той ме покани и аз се съгласих
Той се зарадва много, защото за него това бе среща, но дойде ред на сметката и той
чакаше аз да платя - два сока бях, естествено няма да обеднея, но..той ме кани
и чака аз да платя...нормално ли е![]()
леле
Не искам да го обвинявам или нещо подобно просто ми е много странно !Дори и сега иска да излезем, но аз нямам пари в момента и му казвам и той ''ами то не ти трябват много''...
Значи иска да си мъжът ,а той жената в утнишенията ви.
не знам да се смееш ли да плачеш ли![]()
За съжаление...аз съм на мнение, че не всичко е пари, но мисля че въпроса е там до колко си джентълмен..
Не говоря, че основно мъжа трябва да плаща. Аз общо взето качих темата да се посмеем, за съжаление на гърба на друг. Но щом той те е поканил, мисля че един сок може да те почерпи
Но все пак това ,че те кара ти да плащаш си е грозно. Няма да остви добро впечатление ,а то е много важно.
Хаха и такива ги има. Кой знае дали пък не излиза с теб, защото иска ти да му плащаш кафето(или там каквото пиете, сок в случая нали..) Не знам странно си е определено. Не е някак мъжка постъпка..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
да де, ама и ти е можело да си кажеш: "хайде да разделим". тези неща се договарят все пак.
и всички знаем тази "игра" с ваденето на портмонето и, "ама хайде деее", "не, не, аз ще платя" и така до консенсус. това си е вид "договаряне" също.
съвсем спокойно можеше да откажеш да я платиш цялата..
предполагам, че докато си в ситуация е по-шокиращо, де.. ам' както и да е. този може и да си прави ташак с теб : D
да, не е нормална постъпка, дори да не беше мъж, а приятелка
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
хахах напротив нищо не съм чакала, просто неговата реакция ме изненада.
Не е нормално като той те покани значи той трябва да плати сметката все хак сте на първа среща
а може просто да се самозабравил... всякави случаи има, пускала тема да се посмеете.. леле, че на теб само такъв мъж ти трябва
Ти жена ли си?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
хаха
Нормално ли е да питаш нещо дали е нормално, при положение, че знаеш отговора?