.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Nasha_123
    Guest

Диета моля

Здравейте аз съм нова тук искам да ви разкажа за моята история. Момиче съм и нали знаете че скоро идва лятото амии да трябва ми диета но немога да преценя коя. Иначе съм 57 килограма а искам да сваля поне 10 килограма . Обичам да ям сладко но се ограничавам . Менюто ми включва: сутрин - една ябълка или bake rolls , обяд - супа със една филийка бял хляб или тостер , следобедна закуска - солени бисквити , вечеря - омлет или някакво пържено месо . Моля ви дайте ми съвет или някаква диета която вие мислите за добра. Ще съм ви страшно благодарна..

Мега фен Аватара на Rakshy
    размърдай си задника и спри да чакаш последния момент, чакането може да го правиш със всичко друго, но не и с тялото си, там трябва време.

Поредната тема. Затопли се малко времето и решихте, че ще ставате слаби.

Храниш се непълноценно, а това не е добре. Съветът ми е да правиш кардио упражнения, сиреч да тичаш в парка поне 3 пъти седмично. Ограничи рафинираните храни, яж месо, ориз, картофи (варени, печени), яйца, като цяло повече белтъчинна храна. Не ти трябва диета, а спорт. Ако те интересува, мога да ти пратя една програма за кардио тренировки за начинаещи. Започнах я наскоро и съм доста доволна.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Дей са моли

Мега фен Аватара на FunkyPie
    но тя моли

еми какво да правиш..всеки иска да отслаабва.. :Д ами първо на първо спри да ядеш бисквите и Бейк Ролс и ги замени с плос,малко ядки или кисело мляко..второ не яж пържени храни,а само варени,печени,задушени и т.н. и трето започни да спортуваш

Супер фен Аватара на Pug_306
    Секс и ябълки, това е

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Секс и ябълки, това е
    ако си прост квартален боклук на хероин, да, и това ще проработи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си