- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Демонично обсебване , нечисти сили
Мамка му, обладам съм от алкохола значиТрябва ли да се притеснявам
![]()
Включват се и печати за защита срещу демонични сили , печати-капани , архангелска инвокацияКатолиците имат школи за екзорсисти, но те са обърнали Божиите дела в бизнес. По-порочни псевдо-християни от тях няма!Аз мога да правя и много често решавам проблема преди да се наложи екзорсизъм.Също така използвам някои православни ефективни молитви като Василиевите молитви и Киприянови молитви.Малко ритуали знам на шумерскии също така използвам енохова магия за инвокация на ангели и архангелиот това, което си написал, честно казано не знам какъв си?Използвам и печати-капани , печати за евокация на архангели и пентаграма на соломон и други такива печати на Тетраграматон
хем православен, хем ритуали на католици, хем говориш за астрали, аури и шумери.
или си хитър петър или си супер дезориентиран духовно за това какъв си точно, но ти си знаеш.
Последно редактирано от defender : 05-29-2015 на 11:44
аз не съм никакъв. Всички религии имат общи корени. Тук говорим за демонология и екзорсизъм. Някои от ритуалите за екзорсизъм са по-древни от Христос.... това не значи че не съм Християнин просто използвам всичко налично за гонене на нечистите сили.Аз не съм духовно-объркан. По-скоро ти си още дете и не знаеш много неща. Впила си поглед върху традиционните религии като кон с капаци а аз искам да ви покажа че религиите не са нищо повече от погрешни интерпретации на алчни и болни за власт хора... Има и истина в тях но има и много лъжа... Папата се вози в коли на 500 бона евро. Това ли е вашият идол и пример за праведен човек. На този човек л ивярвате или на православните митрополити с линкълни за не по-малко пари.Да ви имам и кумирите...Ако това за вас значи вяра то тогава по-добре да бъда неверник ... Има ли нещо по-несвято от религията. Религията злоупотребява с Христовите и Божиите закони...Много от екзорсизмите са неуспешни именно защото екзорсистите се придържат към една конкретна религия. Аз използвам всички налични методи и имам голяма ефективност!
Последно редактирано от kaloqn_donchev1 : 05-29-2015 на 11:47
добре,
а иначе, да те питам:
Какво е демон и как човек го допуска да го обладае?
Каква е тая "очистителна молитва" преди католическите ти ритуали дето само ти я знаеш?
От какво те очиства, кой те очиства и как? И как го разбираш, че си очистен?
Последно редактирано от defender : 05-29-2015 на 12:06
Така очистителната молитва не я знам само аз а това са древни ритуали базирани на енохова магия . Прочети кой е енох и за еноховата магия. Демон е паднал ангел или нечиста душа прокудена от божието царство. Човек допуска обладаване като се кланя на демона , като го инвокира или като се забърка в спиритически сеанси за евокация на духове и души на мъртви хора. Разбираш, че си очистен когато демоните те оставят на мира![]()
Как изглежда демона? Как му се кланя човек? Аз не знам нормален човек дето ако види демон ще тръгне му се кланя, най-много да избяга или пък да си каже, че е видял призрак.
Нали каза да не правим магии, а ти самия ползваш Енохова магия, защо?
В гоетия се съдържат печати за евокация и инвокация на демони не за защиота от тях. Дефендер има много хора които почитат сатаната които правят черни магии , екстрасенси , хора които убиват в името на Луцифер , хора които му се молят както някои се молят на Христос , има много безгранични грешници по земята. Демона няма визия той може да се визуализира в съзнанието на човека както той си реши но той е астрално създание и няма визия. През астрална проекция могат да се видят демоните по земята като черни сенки. Еноховата магия е една от малкото магии които може да се ползват с чиста цел. Тя е базирана на знания дадени от самите архангели. Прочети и кой е Енох.
Пентаграма и хексаграма на Соломон могат да се намерят в Гоетия. Те са за защита от нечисти сили.
добре, ето сега в съзнанието ми се визуализира табуретка, как да знам, че тая табуретка не е демон и как да направя да не й се кланям и тя да не ме обладае.
А ти какво правиш с тази твоите ритуали и магии, как гониш демона, той спира да ми се визуализира в съзнанието ли - демек никога повече няма да виждам табуретки.
Последно редактирано от defender : 05-29-2015 на 12:51
Който има проблеми и вярва в тия глупости... е най-добре да престане да мрънка, да се чуди какво го е обладало и да търси екзорсисти, а да се вземе в ръце, да повярва в себе си (а не в духове, ангели, демони, богове и етц. научна фантастика) и да започне да ДЕЙСТВА, да прави положителни неща за себе си и за околните.
Геле и аз когато бях младо момче не вярвах в тия щуротии преди да преживея клинична смърт за няколко секунди в казармата и да започна да движа със сектата на Пищова и Жан. Блъсках яко, тренирах Карате Шотокан от 10 годишен и ходих да бия чичковци по плевенските кръчми. Живота ми обаче се промени. Казвам ти го защото виждам че си изкарал някакъв релеф я си се зобил, я не.. Виждам че имаш 6-abs гърди добре очертани рамене и трапец. Ама това няма да ти помогне на духовно ниво макар че все пак здрав дух - здраво тяло
Последно редактирано от kaloqn_donchev1 : 05-29-2015 на 13:11
хихимихи тва е положението, който е окултист попада в демонския лист .
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
екзорсизми няма да ви показвам ама мога да ви покажа как се бие едно уширо маваши
не си ли твърде агресивен за адепт владеещ ангелска магия?
шегувам се беКато млад бях агресивен ама сега съм друг човек. Като съвет да ви дам шотокан е много добро ако се занимавате над 5 години.