- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Демонично обсебване , нечисти сили
Сигурно те не искат да имат здраво и красиво потомство, а за твоя жалост това зависи и от генетиката на бащата.
Може за тях да не е водещо, но е предимство.
Казвам здраво, красиво мъжко тяло тяло, не е задължително нацепена батка, въпрос на вкус.
Да не се отплесваме все пак.
Collie Buddz - S.O.S. (music) разпускам с хубава негърско-талибанска чалгия и чета за демони - БЕЗЦЕННО!
абе за тебе пише в бг-мама
в тема Ясновидци-Врачки
глей кво стаа
http://www.bg-mamma.com/index.php?to...;topicrefid=20
на няколко места
http://puu.sh/i55oP/ee746c8d5c.png
значи пълни простотии магии не развалям :Д а това че пия лекарства за нервите не ме прави наркоман...пари никому не съм искал
пише, че си бил шарлатанин и си заплашвал хората за пари,
знаех си, че лекуваш хората с шотокан, демони им вадиш с ритници.
Шотокана лекува между другото който иска може да го тренира за здрава психика, но точно демоните са причината да пия лекарства за нерви. НЕ съм шарлатанин никому не съм взел пари освен за таранспорт ако искат да идвам при тях... Аз не въртя бизнес с тия неща. Мани ги тия изкуфели кукувици в бгмама отчаяни от живота лелки за които просто нищо друго не оставя освен да злословят за хората.
Сега извинявай ама като ме карат от плевен да ходя във Варна ако отида естествено че ще взема някви пари за да си платя билета. Все пак не стига че си губя от времето да помагам ама и от моя джоб да плащам транспорт до другия край на БГ.... Но на близки дестинации и лев не съм взимал!
Последно редактирано от kaloqn_donchev1 : 05-29-2015 на 19:43
Калоян Дончев е ИЗМАМНИК!!! НЕ ХОДИ ПРИ НЕГО!!!!!
Той е бил наркоман и е доказано психически недобре човека. В момента съм на работа и не мога да намеря статии от друг форум, в който бяха писали за него жени, че той ги е заплашвал дори, ако не му платят, за да им разваля магии. Ще го постна тук линка за онзи форум, когато ми е възможноЗдравейте на вси4ки които 4етат тази тема в момента! Пьрво искам да се извиня за правописните грешки които е твьрде вазможно да допусна- извинявам се предварително, не сам свикнала с клавиатурата все още на кирилица!
Та така...кам темата...зна4и бях си вталпила 4е имам проблем с направена магия или нещо от рода... и слъ4айно попаднах на горе споменатия Калоян, който има собствен саит и тварди 4е по принцип се занимава с уеб дисаин, но преди 10 години претарпяжа катастрофа и испада в кома...не си спомниям какво излага...и от тогава уж едва ли не му дошли някакви сили да контактува с умрели хора и да помага на живите!¬....голям смях голямо 4удо ей!
зна4и няма да влизам в подробности за какжи глупости ставаше на вапрос, само ще ви кажа да не му вярвате грам!...защото аз бях запо4нала да му вярвам малко по малко, но когато се обаркаха нещата и нямах жазможност да му изпратя пари какжо мислите 4е стана?///.....Запо4на да ме заплашва 4е ако усетя странно присаствие до мен да му се обадя защото сам го излагала и тои се 4увствал като идиот и затова щял да ми прати полтаргайс да ме тормози. хахаххаах много се смях за6тото саответно никой с нищо не ме притесни- не усетих нищо...освен 4е този си няма и на идея от магии и т.н и 4е по добре 4е е станало така да видя що за 4ожек е този олигофрен и 4е не си дадох парите на поредния самоук!
Има още много за разправяне но няма да ви утег4авам...исках дамо да предупредя хората. Винаги преди да отидете при когото и да било паржо или про4етете из нета за него/нея или питайте познати дали са доволни, това е най малкото което може да напражите за да си спестите олигофрениите на тези саздания.. за него специално няма нищо писано от никои ж интернет...което само гожори по себе си 4е не е никакав.
Другото нещо което ми направи впе4атление беше 4е тои сам се хжали какво може, и иска ти да му намираш клиенти защото в момента нямал достата4но.....хахахахах ....допалнителна доза смях. Даже накара някаква най вероятно негова позната да ми пише по скайп, уж тя му е клиентка и т.н. И в момента в който аз му казах да не ме занимава сьщото моми4е из4езна от линия за постоянноако някои е попадал на този изрод нека да пише да се посмеем заедно....все пак той си мисли 4е бил от децата ''Индиго''...при полойение 4е е набор 78.....няма общо...нооо йия и здрав....дано намери клиенти хахах
![]()
не ги гледайте тия кукумявки от бгмама. Да умра ако взема пари на някой човек за услугите ми! Имам си работа и професия не си изкарвам хляба от това...Катастрофа никога не съм претърпявал, бях в клинична смърт заради двустранна пневмония в казармата.
Последно редактирано от kaloqn_donchev1 : 05-29-2015 на 19:56
"Запо4на да ме заплашва 4е ако усетя странно присаствие до мен да му се обадя защото сам го излагала и тои се 4увствал като идиот и затова щял да ми прати полтаргайс да ме тормози."
ахахаха, ахахаххаа, безценно
КалоЙенеее, КалоЙене, ти изби рибата брат, след такъв смях, сигурно ми изгони 5-6 демона да го ева.
значи техниката ти действа, брао
Потърсете ифнормация за мен , попитайте някой човек на когото съм помогнал. Тия изперкали кукумявки от бгмама не искат да си ваксинират децата защото ваксините били вредни, а вие им вярвате на глупостите...
Виж, да погледнем и от положителната страна, аз те разбирам, то в тая държава, безпаричие, хората оскотяха, то ко да праиш, демоните им вадиш. Има логика, има.
Не мислиш ли че е време да се поспреш, след като беше изобличен като мошенник? Дори и преди това на няколко пъти се издаде. Изобщо кой би те взел насериозно след като единственото, което направи досега беше евтина самореклама, на която не биха се вързали и най-наивните бабички в някое забутано село. Бахти олигфрена верно, една проста работа да имаш (да лъжеш ) и нея не можеш да я свършиш като хората. Малоумния хумор с който се опита да разсееш атмосферата изобщо не ти помогна.
ако щете вярвайте вие сте си заблудени идиоти. Който иам нужда от помощ ще ме търси и хоро ще играе а аз пари няма да взема!
Там е работата, че дори и за мошеник не ставаш. Мошеника поне лъже другите за пари, а ти лъжеш само себе си.
Жалка история...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Дедо поп като се разболее лекарства не пие ли ?? Пари не искам за нищо ще науча всеки на каквото пожелае ако пише на лично п;ари НИКОГА не съм искал няма и да искам. Два пъти съм искал за транспорт ако се наложи да хода до тях. Който е любознателен безплатно ще го науча на всичко само да пише на лично. Не слушайте изперкали лелки които не могат 10 години да отслабнат...
досега само една жена се е допитвала до услугите ми и тя е доволна със сигурност не е авторка на това. Не знам кой и защо ги пише тия неща
той с мен не може да се спари какво остава за страхлив демон
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.