Калоян Дончев е ИЗМАМНИК!!! НЕ ХОДИ ПРИ НЕГО!!!!!
Той е бил наркоман и е доказано психически недобре човека. В момента съм на работа и не мога да намеря статии от друг форум, в който бяха писали за него жени, че той ги е заплашвал дори, ако не му платят, за да им разваля магии. Ще го постна тук линка за онзи форум, когато ми е възможно
Здравейте на вси4ки които 4етат тази тема в момента! Пьрво искам да се извиня за правописните грешки които е твьрде вазможно да допусна- извинявам се предварително, не сам свикнала с клавиатурата все още на кирилица!

Та така...кам темата...зна4и бях си вталпила 4е имам проблем с направена магия или нещо от рода... и слъ4айно попаднах на горе споменатия Калоян, който има собствен саит и тварди 4е по принцип се занимава с уеб дисаин, но преди 10 години претарпяжа катастрофа и испада в кома...не си спомниям какво излага...и от тогава уж едва ли не му дошли някакви сили да контактува с умрели хора и да помага на живите!¬....голям смях голямо 4удо ей!

зна4и няма да влизам в подробности за какжи глупости ставаше на вапрос, само ще ви кажа да не му вярвате грам!...защото аз бях запо4нала да му вярвам малко по малко, но когато се обаркаха нещата и нямах жазможност да му изпратя пари какжо мислите 4е стана?///.....Запо4на да ме заплашва 4е ако усетя странно присаствие до мен да му се обадя защото сам го излагала и тои се 4увствал като идиот и затова щял да ми прати полтаргайс да ме тормози. хахаххаах много се смях за6тото саответно никой с нищо не ме притесни- не усетих нищо...освен 4е този си няма и на идея от магии и т.н и 4е по добре 4е е станало така да видя що за 4ожек е този олигофрен и 4е не си дадох парите на поредния самоук!

Има още много за разправяне но няма да ви утег4авам...исках дамо да предупредя хората. Винаги преди да отидете при когото и да било паржо или про4етете из нета за него/нея или питайте познати дали са доволни, това е най малкото което може да напражите за да си спестите олигофрениите на тези саздания.. за него специално няма нищо писано от никои ж интернет...което само гожори по себе си 4е не е никакав.
Другото нещо което ми направи впе4атление беше 4е тои сам се хжали какво може, и иска ти да му намираш клиенти защото в момента нямал достата4но.....хахахахах ....допалнителна доза смях. Даже накара някаква най вероятно негова позната да ми пише по скайп, уж тя му е клиентка и т.н. И в момента в който аз му казах да не ме занимава сьщото моми4е из4езна от линия за постоянно ако някои е попадал на този изрод нека да пише да се посмеем заедно....все пак той си мисли 4е бил от децата ''Индиго''...при полойение 4е е набор 78.....няма общо...нооо йия и здрав....дано намери клиенти хахах