- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Как да hack нем фб профил? Спешно
Някой който да знае как да hack не фб профил? Спешно
Да имаме някакъв проблем с няква приятелка
Добре мерси все пак
Ти недей да знаеш много
Не просто малко се садна
Пробвай с forgery attack, това е най - лесния начин за който се сещам. Ако ме разбра какво искам да ти кажа де.
П.П.С По такъв аматьорски начин се опитаха да ми откраднат акаунта в Paypal нещастниците![]()
Cross-site request forgery, also known as a one-click attack or session riding and abbreviated as CSRF (sometimes pronounced sea-surf)or XSRF, is a type of malicious exploit of a website whereby unauthorized commands are transmitted from a user that the website trusts. Unlike cross-site scripting (XSS), which exploits the trust a user has for a particular site, CSRF exploits the trust that a site has in a user's browser.
Пак се чудя, не видяхте ли че не ви растат пишките като пишете простотии, сириъзли.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Тя ти е написала съкратеното обяснение
https://en.wikipedia.org/wiki/Cross-...equest_forgery
няма да ти го превеждам, от теб си зависи дали имаш желание да научиш нещо или и друг път ще ти пишат за пишката
Написала, меко казано. Копирано от wikipedia и ако разгърнеш малко по надолу е обяснено как става. Предимно се използва за банкови кражби...., но в не чиста форма - ползвайки основната идея на тази хакерска атака, може да извърти номер на неговата приятелка. По принцип това може да се предотврати, чрез antyforgerytoken, който съм слагал в моите любителски проекти, aз и се учудих как това можеше да ми се случи с PayPal-а.
Koпирала е нещото, което показва, че си написал пълна глупост.
Ползвай си фейса от училище, някой след теб сяда и ти "хаква" профила, а същият този някой може само да пуска компютър и да влиза във фейса, абсолютно нищо друго не знае, но веднага е обявен за хакер, защото е невъзможно ти да си идиот.
Това, което написах рязко се разграничава от твоят коментар. Не помня да съм споменавал, че това те прави "хакер" - просто си вършиш работата. А и мисля, че се искат малко повечко знания да копнеш Output-a на началната страничка на facebook, да вземеш един безплатен домейн, сървър. Да и пратиш един линк да гласува за теб в някакъв конкурс и хоп трябва да си влезе в профила във Facebook и да се надяваме, че няма да се усети (повечето са така) и ще се логне и после ще отиде на майната си (Еrror: 404). С една тъпа php функция за изпращане на e-mail със съдържанието на формуляра и си готов. А и ти какво наричаш хакер. По твоята логика аз смея да твърдя, че няма нищо хакерско в това да си дръпнеш Линукс базираната операционна система Kali, да си свалиш всички tool-ове, да почетеш малко и да си правиш тъпи опити мислейки се за хакер.
Знанието отсъства само при инстинкта. Това не бих го нарекъл инстинкт![]()