.
Резултати от 1 до 25 от общо 58

Threaded View

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    дори не знаех кво е шпакла. сега като го гугълнах, пак не мога да схвана сравнението.
    А,а аз пък бях решил,че ми намекваш,че проблема с неразбирането е някъде в "моя телевизор."

Иначе сравнението може да се каже,че е следното. Като кажеш,че някоя си прави свирка или духа на някого, то сравнението идва от предмета свирка,който залапваш и духаш за да издава звук. Реално обаче никой нищо не духа при свирката в секса,а просто си вкарва и евентуално смуче в устата или чак в гърлото един мъжки член.Обаче ето хората са решили,че им прилича на свирка и духане за както казах извиличане на звук. Шпаклата или както го казват често шпатулата е един строителен инструмент,който се използва за шпакловане и нанасяне на финна мазилка на стени предимно да се закрият разни дупчици и дефекти. Езика има подобна форма. И понеже движенията са що годе подобни,че даже вагината се маже и със слюнката от езика може би и затова хората както от жена на мъж са го оприличили на предмета от ежедневието свирка,така от мъж на жена са го оприличили на предмета от ежедневието шпакла.
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-04-2015 на 13:42
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си