- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лесбийка ли съм?
А,а аз пък бях решил,че ми намекваш,че проблема с неразбирането е някъде в "моя телевизор."
Иначе сравнението може да се каже,че е следното. Като кажеш,че някоя си прави свирка или духа на някого, то сравнението идва от предмета свирка,който залапваш и духаш за да издава звук. Реално обаче никой нищо не духа при свирката в секса,а просто си вкарва и евентуално смуче в устата или чак в гърлото един мъжки член.Обаче ето хората са решили,че им прилича на свирка и духане за както казах извиличане на звук. Шпаклата или както го казват често шпатулата е един строителен инструмент,който се използва за шпакловане и нанасяне на финна мазилка на стени предимно да се закрият разни дупчици и дефекти. Езика има подобна форма. И понеже движенията са що годе подобни,че даже вагината се маже и със слюнката от езика може би и затова хората както от жена на мъж са го оприличили на предмета от ежедневието свирка,така от мъж на жена са го оприличили на предмета от ежедневието шпакла.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 06-04-2015 на 13:42
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!