Не изричай името Люлинско без причина.

Je7, за да ти опиша на какъв човек ми напомня коментара ти ще ти опиша ситуация от един от мачовете на Крейзифорест, на който бях: заставаме си ние 5-6 човека да зяпаме мача, нали затова сме дошли, мисля че беше срещу валенсия или нещо подобно и не виждаме изобщо, защото пред нас имаше някви чичаци по 2 метра. Ние разбира се се качихме върху седалките, както сме правили на всеки един шибан мач, на който и да е отбор /когато сме в Б, де в А не върви да се качиш :Д/ Един индивид, който си търси местата и направи проблем на 5 човека, че му били на мястото сякаш е на театър цяло полувреме ни прави забележки, че не бил виждал вместо да се качи на седалките и да си мълчи. Ти ми напомняш точно на него по една или друга причина - тъп кретен без абсолютно никаква футболна култура и дори "стадионна", ако можем така да я наречем. Ти се кефиш на крейзи щото ни били представяли в EU и т.н. без да видиш факта, че в тоя отбор всичко бива подкарано от валутата на оня въшкар домусчиев. Верно че играха добре, ама те нямат основата за отбор, нямат адекватна публика, нямат история, имат само една купена игра. И Левски, и ЦДНА ще споменават старите победи, защото това е история и не се забравя, колкото и да се джавкат т'ва са велики български отбори, които заслужават много повече от това, което имат в момента, най-малкото феновете им го заслужават, колкото и омраза да има между тях. извод: к*р за такива като теб.

А за да се върнем на Левски, защото затова е темата: ако се изчистят половината ръководство и състав и се вкарат млади играчи до 1-2 години ще е коренно различно положението, а не единственото младо момче да е Краев и да купуват некви балъци от цЕл свЕт, които не могат да се обиграят цял сезон. И най-вече ни трябва един адекватен нападател, другото ще си дойде.