- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пет години разлика!
Не мисля, след около 8-9 месеца ще правя 17, защо пък да не съм зряла и да не се занимавам със батковци, със 16 годишни лигави момченца ли да се занимавам, дет да се възползват да излизаме а после да плача заради тях, я стига.
Изобщо не си прав за това че Не трябвало да се занимавам със батковци! Аз Не съм дете извинявай, може и да Не съм напълно зряла, но не съм и не зряла. Ако всичко ни е наред защо пък не а?
Ами???
Когато двама души се желаят,няма значение дали разликата във възрастта е 3 4 5 или 10,като се чувстваш добре с него и той с теб,като искате бъдете заедно,какво значи това приемливо.В Щатите като се женят -той на 65 тя на 20 приемливо ли е това за теб?
Давай смело напред,пък каквото ви е писано.
Ако наистина го харесваш, значи е приемливо.
Щото си неграмотна, примерно.
Пускаш тема да питаш дали разликата ви е приемлива и след получаване на негативен отговор, започват едни романи и обяснения за това колко си пораснала. Ако беше убедена, че всичко е наред, въобще не би потърсила мнението на непознати във тийн форум.
А той очевидно не може да си намери момиче на неговите години, щом бяга след теб.
Да беше на 60, да се чудиш. Жалко е, ако се интересуваш за връзката си от това дали ще те приемат (ще се харесаш) на околните (или вашите). Щом си заслужава, давай.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Ако си струва.познавам хора с 15 години разлика ... if you know what I mean
Те така и така си искат секс на 16 ли било или на 21. Само че има една разлика.21годишният ще те уважава много повече от един 16годишен.