- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Пет години разлика!
Здравейте!
Момиче съм на 16 години и много харесвам момче което е на 21, за него си заслужава и много го харесвам.
Според вас можем ли да имаме връзка? Пречка ли е това че той е 1994 година а аз съм 1999 година?
Моля ви кажете Приемливо ли е?
приемливо е, приемливо е
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Питам дали разликата ни е проблем, и дали подобна връзка е приемлива със подобна разлика?
Когато двама души се желаят,няма значение дали разликата във възрастта е 3 4 5 или 10,като се чувстваш добре с него и той с теб,като искате бъдете заедно,какво значи това приемливо.В Щатите като се женят -той на 65 тя на 20 приемливо ли е това за теб?
Давай смело напред,пък каквото ви е писано.
какво ти пука дали е приемливо и по-скоро за кого да приемливо - ваще, приятелите ти, някви непознати на улицата? ако и той те харесва пробвайте се
Хахаха, вярно и тя какви планове си прави
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не, ние се харесваме, но аз не знам дали разликата ни е проблем, според него разликата ни е нормална. Все пак родителите ни Не знаят нищо, а аз съм леко притеснена и за това реших да пусна темата и да попитам според вас нормална ли ни е разликата и можем ли да имаме връзка. Така вие какво ще кажете? Приемлива ли ни е разликата?
[QUOTE=moninkil;11304191 Все пак родителите ни Не знаят нищо, [/QUOTE]
Той на 21 няма да се обяснява на мама и на тате. Ако го прави, това е проблем вече.
Разликата реално не е голяма, но при вас може и да изиграе лоша шега. Всичко опира до зрялост. Като бях на 16 и аз се занимавах с батковци, тогава определено ми харесваше, даже се и получаваше. Струва си да опиташ.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Още не сте тръгнали, а ти вече мислиш за чуждото мнениеПринципно 5 години не са голяма разлика, но след като на теб ти пречат, въобще не се захващай.
Нищо не ми пречи, просто питам.
Ако не си девствена вече, както е "модата" в днешно време от рано-рано да се оправяте, няма лошо да пробваш. Единствената спънка според мен може да е тва, че ако си девствена не вярвам да ти чака кефа, понеже не е някво лапе. Бъди готова да си иска тва-унова. :P
Значи ти Не си от родителите които ще кажат че разликата ни е голяма, защото при нас има хора които са против тази връзка, а даже и не знам защо?
Значи разликата ни все пак Не е проблем така ли, и няма нищо лошо в това че съм със батко?
Всъщност, това какво мисля аз е без никакво значение. Ти си имаш/ще си имаш/може би ще си имаш връзка с батко, което засяга само теб. Вярвам, че сте на различни етапи от живота си, защото 5 години не са много, но едно е да си на 16, той - 21, друго е ти да си на 20, а той на 25. Но това пак нищо не означава, всеки човек е различен и всяка връзка е различна. Възможно е родителите ти да са против, даже сигурно ще са. Това може да те притеснява. А не мнението на когото и да било от тук. Аз съм с 8 години по-малка от приятеля си, но това никога не е било проблем. А и не съм се интересувала особено какво мислят хората за връзката ми или за разликата ни в годините.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
За да продължаваш да питаш какво мислят група непознати, значи за теб това е голям проблем и не си достатъчно зряла за такава връзка. А това какво ще кажат родителите ти и дали на тях ще им се стори като голяма разлика, ние няма как да знаем, въпреки, че аз лично повече клоня към негативна реакция. Не е проблем, че е 5 години по-голям от теб, проблем е, че ти си само на 16, а той на 21, ти си още в гимназия, а той отдавна е завършил, тоест на доста различни етапи в живота сте.
Мога да те уверя че съм достатъчно зряла и готова за подобна връзка, вярно е че си гледам ученето, но това не мисля че ми пречи нещо. Той завърши миналата година, а ти защо си към негативна реакция да попитам? Това че сме на различни етапи зависи от много неща, а дори и да съм завършила пак може да имаме много различни етапи, например единия да учи а другия да работи. Още повече като се има предвит че след почти три години и аз завършвам, а не съм казала да се женя нали.
Казвам, че според мен родителите ти няма да са много радостни от факта, на мен ми е все тая с колко по-голям от теб ходиш.
Приятелят ми и аз имаме почти 7 години разлика, когато все още се опознавахме, последното нещо, което ме е интересувало е било дали разликата ни е приемлива и какво биха си казали другите. За това и не смятам, че си зряла достатъчно, след като толкова много ти пука.