.
Резултати от 1 до 25 от общо 62

Threaded View

А, то за това ли ставало въпрос? Не, уверявам те че той не е от този тип момчета само да се задоволи и да ме зареже, нито пък ще ме изнасили или ме иска само за секс, познаваме се едвам от 2 месеца.
    Аз Не съм от момичетата дето всяка седмица или през ден си сменят гаджетата, гледам си ученето, и признавам че си искам гадже, все пак ми е време нали? но Не съм от онея типове дето да правя удоволствието на всяко едно момче, искам да си намеря някое добро и честно което ще ме подкрепя във всеки труден момент и аз самата мога да му имам пълно доверие.
    До колкото него, той работи строителство, тази година ще продължи да учи, иначе миналата година завърши, може и да се познаваме от два месеца, но Не е от момчетата дето ще ме използва, а после да ме зареже, той е добро момче така да кажа. Ти знаеш ли че момчетата на моята възраст гледат само как да топнат чушката със някое от нас момичетата и подобни връзки Не траят дълго. Естествено аз го харесвам, а и виждам че и той ме харесва и се разбираме, но аз за всеки случай пуснах темата, зряла съм и не мисля че разликата ни е голяма или пък е проблем. Не виждам нищо лошо някое момиче на моята възраст да ходи със батко, стига всичко друго да е наред нали ме разбираш? имам в предвит че ако става дума за използване и само за секс то е ясно че е проблем, но ако Не става дума за използване а за честна връзка то проблем няма, все пак не е казано че трябва да се движим със момчета само на наща възраст нали!
    Последно редактирано от moninkil : 06-02-2015 на 21:23

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си