.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Повече от фен

Странна ситуация , нужда от съвет?

Е отново се реших да пиша с надеждата да ударите 1 рамо ! С шанс за съмнение ,че момичето също разцъква тук, за което ще пиша , със сигурност ще се познае в темата , майната му ''кот дой'' Искам да кажете обективно мнението си и да дадете съвет как да действам и какви са шансовете? Ситуацията е следната - Познаваме се от кажи-речи 1-2 години... Тя ходеше с познат, който ходи на кафе, което аз посещавам редовно (нещо като българския бар Наздраве ) , скъсаха преди месец 2 , доколкото ми е известно , нищо особено не съм си говорил с нея или каквото и да било , докато не се стигна събиране с приятели, които поканиха нея и нейна приятелкa! Преди да излезем на дискотека , пийвахме , това онова и естествено забелязах , че има някаква '' заигравка'' между нас , възползвах се и това доведе до по-интимни отношения в дискотеката , целувки , танци ала-бала. За протокола момичето е много сладко, забавно и със сигурност не е лека , това го гарантирам! Аз съм на 19 тя е с 2 години по малка... Както и да е , дойде време да се прибираме към апартамента,който по рано се бяхме събрали и беше вече сутрин и най-накрая всички решиха да си легнат и ние да се усамотим в хола (където се събирахме и трябваше да спим там) Легнахме и логично се пробвах това онова , но тя се дърпаше с оправданието,че е изморена ,в което съм почти 100 % ,че е найстина така,защото аз също бях , но все пак... ... Не си създавайте погрешно мнение за мен , не съм от типа момчета , които търсят само момичета за 1 нощ и ги заебават... На другия ден , реших да не съм толкова близък спрямо нея , в смисъл такъв, че естествено пили сме ,това онова и са се случили нещата... Не исках да си изкара и тя погрешно мнение за мен и го карах полека. В колата на прибиране си говорихме от време на време , някоя друга простотийка , и реших да отидем малко по-късно на кафе с другите от снощи да се видим пак. И тя беше навита. Стояхме говорихме си това онова , и в крайна сметка другите решиха да се разходят и когато и предложих айде да ходим с тях тя отказа и аз реших да се направя на ударен и да остана с нея и още 1 момиче. Говорихме си кам 1 час 2, това онова , изглеждаше ,че си допадаме един на друг , че е приятна компанията ми , смееше се и така нататък, докато не дойде момента да ставаме и понеже бях с колата я попитах накъде е тя и се оказа ,че е в същата посока към нас. Хвърлих я до мястото ,където пожела и на излизане я попитах дали иска някой път да излезем да направим едно кафенце и тя - да окей,ще се чуем (Както казах , тя също посещава редовно кафето и при положение,че там не е най-доброто място и шанса да се получи каквото и да е, реших да избързам с 3 дневното правило и директно да я поканя някъде другаде, където може да сме само 2-мата). На другия ден реших да и пиша вечерта , да се уговорим за другия ден да излезем-нави се. Дойде времето да се доуговорим на този ден да излезем и когато и писах се забави с 2 часа някъде , а се бяхме разбрали ,че имам да свърша някоя друга задачка през деня и към 7 ще съм свободен , тъкмо тя да е свършила училище и да се разберем в колко точно ще се виждаме. И ми писа след 2 часа както споменах , и ми каза: ще се пусна за малко на гореспоменатото кафе (както мен и тя редовно е там ) за час 2 и се прибира ,и аз съответно бях втрещен , понеже имахме уговорка и мисълта ми беше да излезем само 2-мата , изглежда свястно момиче и исках да я поопозная на кафе/разходка нещо такова , и съответно като и казах , имахме уговорка и няма ли да излизаме? тя ми отвърна,че днес била изморена и щяла да отиде само за малко на това кафе и да се прибере , аз и отвърнах ,че можеше да каже малко по-рано, а не да отказвам уговорки с други приятели заради нея! Отвърна ми - извинявай... Ядосах се доста и и написах ,че ако найстина иска да излезем и не е изморена и има време може да ми пише и да се видим някой път (Понеже ми прозвуча като тотален Х тъпо извинение , че не иска да излезем. Мисля ,че ви е ясно ,че шанса найстина да ми пише е минимален , независимо дали има някво увлечение към мен? Вярвам , че може би не и е все едно спрямо мен... До колкото знам приятеля и е зарязал при едногодишна връзка и съм останал с впечатлението , че тя още има чувства към него? Трудно ме впечатляват момичета , които не са просто за 1 вечер и найстина искам да ми даде шанса да се опознаем. Какво ще ме посъветвате? Шанса утре да я видя на кафето, за което ви говоря е голям... Не съм сигурен , как да се държа и как да реагирам в такава ситуация. Знам,че можете да помогнете! Благодаря на всеки,който си е направил труда да прочете този роман...
    П.с: Понеже не ме бива в такъв вид обяснения , ще има доста неразбрани части и ви моля питайте първо, ще се пробвам да изясня доколкото е възможно!
    Последно редактирано от funkey : 05-27-2015 на 22:29

Мега фен Аватара на Blab
    осъмутим
    рязко вдигаш левъла дори за този форум;Д

на въпроса: покани я пак, ако шикалкави, остави;

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    рязко вдигаш левъла дори за този форум;Д

на въпроса: покани я пак, ако шикалкави, остави;
    Ужас! Грешката е поправена веднага .. . . Окей, добре , разбирам , но няма ли да изглеждам малко жалък? При положение,че съм и казал това? И кога да го направя,точно тва е проблема,че шанса да се виждаме на това кафе е огромен... Освен да спра да ходя там хаха

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    Не се отказвай толкова лесно от нея. Вероятно наистина е свястно момичето. Може и да я е страх да започне нова връзка след като се е разделила наскоро и за това да реагира така. Просто не и нахалствай много, но и не прави такива сцени, защото отблъскват. Да вярно е, прав си да се ядосваш, но повечето момичетата сме странни същества и не знаем какво искаме. Попитай я още няколко пъти, ако вече се отдръпне и не показва същия интерес, тогава се откажи. Но само тогава.

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima Виж мнението
    Не се отказвай толкова лесно от нея. Вероятно наистина е свястно момичето. Може и да я е страх да започне нова връзка след като се е разделила наскоро и за това да реагира така. Просто не и нахалствай много, но и не прави такива сцени, защото отблъскват. Да вярно е, прав си да се ядосваш, но повечето момичетата сме странни същества и не знаем какво искаме. Попитай я още няколко пъти, ако вече се отдръпне и не показва същия интерес, тогава се откажи. Но само тогава.
    Хм... Добре , но както казвам , на 1 кафе ходим и 2-мата ,често, не съм попадал в такава ситуация с момичета ,които излизаме да са ''от това кафе'' и найстина ми е супер безизвестно как да постъпя в ситуацията... След 2-3 дена да и пиша пак или като се видим там , да си говорим и някак си да и намекна за кафе - ДРУГАДЕ? Може би като се видим , да и се извиня,че съм реагирал толкова рязко? Аз усетих ,че беше малко грубо , но....

Като се засечете в това кафе следващия път просто се прави, че не я забелязваш. Кажи и здрасти нали, но до там - обръщай си внимание на твоята компания, но не гледай към нея. Ако има интерес към теб, тва ще я жегне ;Д

Мега фен Аватара на anonymous908491
    И жени не съм виждал да пишат толкова подробни постове.
    Купи си рокля, научи се да се гримираш и си намери свестен мъж, който много да не подбира.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    И жени не съм виждал да пишат толкова подробни постове.
    Купи си рокля, научи се да се гримираш и си намери свестен мъж, който много да не подбира.
    Или най-добре - излез навън, намери си приятели и спри да спамиш в тоя форум с ограничените си мнения най-накрая. Не знам проблем ли имаш,психично болен ли си , но от както имам регистрация тук, освен да спамиш с малумните си изрази , друго не съм видял. Айде обратно в леглото.

Съжалявам, дано не съм те разревал с коментара си.

Повече от фен
    Съжалявам, дано не съм те разревал с коментара си.
    Беше време да научиш истината за себе си , замисли се.

Цитирай Първоначално написано от funkey Виж мнението
    Беше време да научиш истината за себе си , замисли се.
    Описа една случка от твоя живот с половин страница, а мен с 5 реда, за толкова елементарен ли ме смяташ ?

Повече от фен
    Описа една случка от твоя живот с половин страница, а мен с 5 реда, за толкова елементарен ли ме смяташ ?
    Определено имаш проблеми с психиката, не очаквам да ме разбереш.

Определено имаш проблеми с психиката, не очаквам да ме разбереш.
    Ти пък си гърбав, няма как да те разбера, дори да го исках.

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    funkey, не му отговаряй, че сам ще си наспамиш темата.

П.П. Споделяй развитието във взаимоотношенията с мацата.
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от SHPAIdURmeN Виж мнението
    funkey, не му отговаряй, че сам ще си наспамиш темата.

П.П. Споделяй развитието във взаимоотношенията с мацата.
    Знам братле, не се сдържах ,беше време някой да го каже. Та развитието и аз не знам вече какво иска тя. На другия ден ме извика на кафето , видяхме се , закачки , личеше си,че не и е безразлично... Вчера също бяхме на кафето, сяда до мен , гледа ме някво такова УЖ... Закача се ,физически контакт, всичко точно УЖ x2 Но уви днес, пак се уговорихме да излезем , звъннах и , кво става едно друго и вика айде ще ти се обадя като се прибера ,че сега съм навън да се уговорим за по-късно - викам и добре айде (Силно се съмнявах,че ще се изгаври за 2-ри път.). Значи това момиче се ебава с мен , не знам . Познай дали се обади Побеснях ти казвам , за накъв глОпаГ ме взе май. Или е супер просто момиче ЯВНО , или не знае наистина какво иска - Показва едно , прави друго. Няма смисъл явно. Положението е трагично
    Последно редактирано от funkey : 05-31-2015 на 21:28

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от bonfire Виж мнението
    Като се засечете в това кафе следващия път просто се прави, че не я забелязваш. Кажи и здрасти нали, но до там - обръщай си внимание на твоята компания, но не гледай към нея. Ако има интерес към теб, тва ще я жегне ;Д
    M/y мисля,че наистина се получи така.

Върти те както си иска Вижда ,че имаш интерес и ти прави някакви жестове да си мислиш ,че тя изпитва нещо по-така ,но това са просто лапешки игрички Сигурно с приятелките й се спукват да те обсъждат Иначе ти бъди малко по-настоятелен ,ама си е ясно ,че те върти яко

Повече от фен
    .
    Последно редактирано от funkey : 05-31-2015 на 21:59 Причина: асд

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Доротея1 Виж мнението
    Върти те както си иска Вижда ,че имаш интерес и ти прави някакви жестове да си мислиш ,че тя изпитва нещо по-така ,но това са просто лапешки игрички Сигурно с приятелките й се спукват да те обсъждат Иначе ти бъди малко по-настоятелен ,ама си е ясно ,че те върти яко
    Ма аз това го разбирам , тъпото е ,че тя не може да го осъзнае. Не съм се правил на потаен да не показвам намеренията си , не намирам смисъл да се правя на ударен - или иска или не (Естествено без крайни неща) По-настоятелен от това не мога да бъда. Пълна гавра си прави с мен ,като че ли не ми се иска да и сипвам , просто мисля следващия път да и покажа каква шматка е (в рамките на разумното , без излишни драми) да не остане с погрешно впечатление като до сега. Така ги виждам нещата аз. Лошото само е,че не съм го очаквал това от нея.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Може пък просто да си те иска за секс приятелче.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Може пък просто да си те иска за секс приятелче.
    Ами и на това ще съм доволен ,но като че ли фактите говорят друго

Ами и на това ще съм доволен ,но като че ли фактите говорят друго
    Ами в такъв случай, когато ти се отдава възможност нарушавай личното и пространство колкото ти се ще без да ти пука за "емоционалното и здраве", а когато се прави на оборотна въобще не я и отчитай. Вероятно е поредната девойка дето не знае дали я сърби или я боли. Също вероятно е и да те използва като заместителче до моментите, в които не се сеща за "любовта на живота си"
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Повече от фен
    Ами в такъв случай, когато ти се отдава възможност нарушавай личното и пространство колкото ти се ще без да ти пука за "емоционалното и здраве", а когато се прави на оборотна въобще не я и отчитай. Вероятно е поредната девойка дето не знае дали я сърби или я боли. Също вероятно е и да те използва като заместителче до моментите, в които не се сеща за "любовта на живота си"
    В смисъл да нарушавам личното и пространство? Днес я видях на кафето , но не си засякохме погледите седнах при моите хора на по-далечна маса и нищо. В никакъв случай няма да и пиша, със сигурност не съм толкова жалък да продължавам да се излагам с нея. Окей съм с това да правим просто секс , но в това положение малко...? И също,че тя даже не каза едно ''извинявай , че не се обадих'' не мога просто така да го оставя? И да , и аз вече не знам тва момиче какво иска , не мога да и вляза в главата и да разбера. И да звучи доста добре , което и аз си мислех, да гледам да не я ебавам особено?
    Последно редактирано от funkey : 06-02-2015 на 22:30

Просто, когато останете някъде насаме и постави директния въпрос. Ако ти зашикалкави спри изобщо да я взимаш насериозно и когато реши пак да ти се мазни и да инициира физически контакт с теб просто се дръж лигаво с нея както тя прави с теб и я използвай един вид като играчка за забавление, като човек към който проявяш интерес, защото ти е скучно и, за който знаеш, че не ти пука. Всъщност не разбрах какво имаше предвид с физическия контакт по-горе.

Друг е въпроса, че аз лично смятам, че човек, който не държи на дадено от него обещание и пет пари не струва. Като не си сигурен, че можеш да изпълниш нещо по-добре въобще не го обещавай.
    Последно редактирано от Niakoitam : 06-02-2015 на 22:50

Повече от фен
    Просто, когато останете някъде насаме и постави директния въпрос. Ако ти зашикалкави спри изобщо да я взимаш насериозно и когато реши пак да ти се мазни и да инициира физически контакт с теб просто се дръж лигаво с нея както тя прави с теб и я използвай един вид като играчка за забавление, като човек към който проявяш интерес, защото ти е скучно и, за който знаеш, че не ти пука. Всъщност не разбрах какво имаше предвид с физическия контакт по-горе.

Друг е въпроса, че аз лично смятам, че човек, който не държи на дадено от него обещание и пет пари не струва. Като не си сигурен, че можеш да изпълниш нещо по-добре въобще не го обещавай.
    Напълно съм съгласен това с обещанието Но няма как да останем насаме,че да мога да я питам тя какво иска , разбрал съм го това (Все пак виждаш,че се опитвах да излезем само двамата и именно оттам да се разбере кой какво иска) (y) Отделно вече нищо не очаквам от нея , ако случайно пък има мерак за секс и нищо друго да заповяда Ясно е ,че е несериозна и друго няма да се получи. То ще се разбере така или иначе тези дни
    Последно редактирано от funkey : 06-02-2015 на 23:25

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си