Здравейте. Аз съм на 18 и от скоро ходя с едно момче. Всичко е страхотно между нас, държим се много добре един към друг и наскоро ми призна, че всъщност е девствен „по-малък е от мен“. Аз го подозирах и дори се зарадвах защото според мен чувството да си пръв на някой е страхотно. Но не съм правила преди секс с девствено момче и не знам как да го предразположа? Позата, с която да започна, как да подходя и да го накарам да се чувства добре, но в същото време аз да не се изложа и да не направя нещо, което не трябва. С предишния ми приятел почти не бях отгоре и не съм свикнала с тази поза, а мисля че точно тази поза ще е най-добра за секс с девствено момче, но след като не съм сигурна, че мога с нея, просто ще се изложа. Ако пък той е отгоре и го водя и насочвам какво да прави, имам чувството че няма да успее да се оправи, а той е притеснителен и според мен ще започне да се обвинява, че не се получава заради него, а това изобщо не е начина да го предразположа. Въпроса ми беше, че искам аз да се оправя с всичко, но просто не мога да определя с коя поза да започна и как точно да подходя с девствено момче.