- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали искаше секс
Здравейте,
Преди няколко дни се видях със стара приятелка. Не се бяхме виждали няколко месеца. Пихме ядохме и накрая спа у нас. Цяла вечер се гушише в мене докато спеше, нищо не направихме само спахме-държах се възпитано реших да не се възползвам от това че е пила(само ако тя пожелае).Дали не постъпих много пъзливо и да си изпуснах шанса или пък точно обратното как мислите?
Да гушна ме и заспа
е пич тоя термин оборудвал не ми е познат
ti ili si na 12 ili ne si razbral ko pitam
никой не говори дали е бременна, като забременеят правят аборти дерта си е техен
na 17 sym
izvinqvai sega poglednah zaglavieto
6tom e bila piqna edvali e iskala seks moje prosto da se e gy6kala
е бияна силно казано пиехме бира и реши че ще спи унас
ем аз на спалня спя поиска риза да си обле4е и съблякох се гушна ме и заспа
aha
ako e iskala seks e 6tqla da ti naleti
taka 4e edvali
e bash naleti celuvah q po vrata nishto
dano
a sega vreme za 6egi
чухте ли за пожара в софийската библиотека
и двете им книги изгоряха
а едната още не беше докарай очветена
пий кофа вода и си лягай така правят говедата чадо
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Братле, само факта, че е останала да спи у вас, след като сте пили заедно говори сам за себе си... Дала ти е да я целуваш по врата, тоест е искала нещо, просто е чакала ти да направиш крачката от там нататък. Отървал си я брато, накарай я да повторите и тоа път гледай да не прецакваш работата... ^^
Щом е дошла във вас , гаранция не е било само за да спи.
ne e doshla da pie , bqhme kompaniq drugite si tragnaha i tq da ne pytuva sama piinala v taksita si legna pri mene nz da ne bi da se filmiram a da e bilo chisto priqtelsko shtoto s neq sa imame. celuvah q dokato speshe tq zaspa na minutata shto me pregurna nz ko da mislq
абе аз принципно ги усещам но таз мацка първо излезнахме на по кафе та бири тя са напи и заспа ако бях я натиснал то нямаше как тя заспа още до де си лягаше гушна ме и до там .незнаех ко да пр за първи път другите принципно не заспиват идеята дали в очите и вече съм някав дет не става, много съм се спекъл
molq temata da byde iztrits