.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Цитирай Първоначално написано от lifo Виж мнението
    държах се възпитано
    "напрайх се на путка"

Мега фен Аватара на RapExotic
    И сега се чувстваш виновен, понеже не влизаш в стериотипа, че всяка пияна путка, която ти се дава на готово трябва да бъде наебана?

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    И сега се чувстваш виновен, понеже не влизаш в стериотипа, че всяка пияна путка, която ти се дава на готово трябва да бъде наебана?
    Момичето очевидно е искало паламарката, но той си е изпуснал шанса да топне чушлето.

Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    Момичето очевидно е искало паламарката, но той си е изпуснал шанса да топне чушлето.
    А не допускаш ли, че може той да не е искал?

А не допускаш ли, че може той да не е искал?
    "Дали не постъпих много пъзливо и да си изпуснах шанса" - това ме навежда към мисълта, че е искал.

Цитирай Първоначално написано от Животно Виж мнението
    "Дали не постъпих много пъзливо и да си изпуснах шанса" - това ме навежда към мисълта, че е искал.
    А мен това ме навижда на мисълта, че не е животно и все пак може контролира инстинктите си за размножаване.
    реших да не се възползвам от това че е пила(само ако тя пожелае).
    Странно е, че винаги когато момче откаже или не се възползва от шанса да спи с някоя го изкарвате кретен.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Странно е, че винаги когато момче откаже или не се възползва от шанса да спи с някоя го изкарвате кретен.
    Не е странно, като имаме предвид, че самите те се вписват в дефиницията.

Живот без стандарти не е живот, а безмозъчно съществуване.

П.П. Прочетох и останалите коментари в темата - по-добре да не бях... Жалки сте, Ганчев.
    Последно редактирано от dreamwalker : 06-03-2015 на 14:43
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Цитирай Първоначално написано от Неймар Виж мнението
    ne nqmalo e seks
    spoko

ne si q oborudval
    ДЪА
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

RapExotic, dreamwalker (bow)
    За автора също едно голямо браво, много принципно поведение и доста правилно

И не е казано, че щом някой остава у нечия къща, непременно иска секс. В повечето случаи Е така, ама е грешно да се абсолютизира.. Има и някакви други вероятности като например просто искане на малко нежност, или пък тестване до колко е свестен човека, или "дразнене", защото това също предизвиква удоволствие у някои хора. Много зависи. Да, дори изключенията потвърждават правилото, но е грешно да се абсолютизира.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Единствената причина поради, която една жена да не прави секс докато в е легло с мъж е страх да не забременее, случвало ми се е два пъти, и двата пъти бях много пиян и предполагам те като по-трезви прецениха, че ще забременеят, ако го направим. )) И добре, че поне те имаха трезва преценка))
    бой, йебанье и чалга

Благодаря за отзивите...Дано само да не си станем приятели , че тогава ши умра

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Здравейте,
    Преди няколко дни се видях със стара приятелка. Не се бяхме виждали няколко месеца. Пихме ядохме и накрая спа у нас. Цяла вечер се гушише в мене докато спеше, нищо не направихме само спахме-държах се възпитано реших да не се възползвам от това че е пила(само ако тя пожелае).Дали не постъпих много пъзливо и да си изпуснах шанса или пък точно обратното как мислите?
    Ти ако си мъж аз ще си одрежа главата.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    Ти ако си мъж аз ще си одрежа главата.
    Той е избрал да бъде първо човек.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

lifo, Пеца, тва ти ли си бе? Kappa

Авторе, покани я да излезете на саме, гледай как ще се държи и като прецениш я попитай за онази нощ какво мисли. Може да и намекнеш, че се надяваш на нещо. То ще си покаже. Пробвай, каквото стане. Късмет.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си