.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Превод на текст от Български на Френски- СПЕШНО!

Здравейте, госпожата ни по френски иска за утре да напишем кратък текст от около 100 думи на тема: "Какво обичам и какво не обичам? Написах я на български, но превода ми е голям проблем. Ще съм много благодарен ако се отзовете и ми помогнете. Google преводач не е решение... :S

Qu'est- ce que j'aime et je n'aime pas (100 думи)
    Не съм претенциозен и обичам почти всичко на света. От кафето рано сутрин, до приготвянето на раницата ми вечер преди лягане. Обичам родителите си, които се държат строго с мен, но знам, че това е с цел да стана човек. Обичам добрите си приятели, които винаги са зад гърба ми и не ме оставят в тежките моменти. Обичам спорта, но се наслаждавам и на отдиха. Кой не обича да си почива, докато гледа величественият Дунав? Това е любимото ми занимание след дългата седмица. Единствените неща, които мразя са лицемерието и двуличието, които в наши дни са често срещани явления.

tupak4
    Guest
    Ще станеш човек, да, ама не. Хахах, вместо да чакаш на готово сега, седни и се помъчи. Най-обичам такива готованци като тебе. // Пс. Обичаш да си приготвяш раницата? Ехее..

tupak4
    Guest
    Вместо кафето сутрин си налей малко мозък.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от purix Виж мнението
    докато гледа величественият Дунав
    Няма начин да помогна на селянче, утре ще ми дойдеш в града, а така ще имаш поправителни 3-4 години, може да съм умрял дотогава

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си