- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Имам нужда от помощ
На 19 съм и за първи път лъжа майка ми, която до преди да стана на 18 ме прибираше в 7 ... и сега я излъгах, че ще спа в една моя приятелка и че техните ще са там, но техните няма да са там и ще си спретнем малко купонче. И ми трябва жена или човек с така по мутирал глас, който да звънне на майка ми и да се представи за майката на приятелката ми и да я увери, че ще са там .Принципно никога не бих направила такава простотия, но на 19 години съм и няма да ме пусне ако разбере, че ще спа там,а техните ги няма . И ми писва от тези ограничения и искам малко да разпусна с приятелки. Ако някой има притеснения, че нещо може да стане и да не иска заради това приятелката ми живее в къща в едно от селата близо до града ми и няма как дори и на дискотека да отидем ако трябва да сме честни.
na 19 godini si ne si dlujna da se obqsnqva6 na maika si
pravi6 kakvoto si iska6 na 19 godini si ima6 svoboda
vse pak ne sa te oborudvali na tozi kypon
Свободата след пълнолетие е нещо относително. Най-вероятно майка й все още я издържа и гледа като дете. В тези случай най-малкото е да се съобразяваш с човека, който те носи на гърба си. Когато направиш някоя щуротия именно при този човек ще се прибереш. Едва ли имаш друг дом.
Авторке, най-доброто е да си честна с родителите си. Може един два пъти да не те пуснат, но като изградиш доверие ще почнат да го правят. С лъжа този път може и да стане, но нещата само ще се влошат. Покажи, че си на 19 не само на книга, а наистина си зрял човек, на когото може да се вяра.
Търсих помощ не упреци. Аз дори ме живея с майка ми и баща ми не ме издържат те. Положението има нужда от медицинска помощ всяка вечер по 2 пъти и то в различни часове майка ми идва в апартамента ми за да ме провери и при последната проверка ми взима ключовете за колата. Докато не съм си намерела мъж съм нямала право на свобода с вечер час 8:30 съм, а ако съм на смяна в ресторанта на баща ми ме наблюдава на камерите. Имам нужда от малко разпускане с приятелки. Дори на бала си ме пратиха с батко ми да ми е кавалер за да ме наблюдава. Тези всички ограничения докато бях ученичка до миналата година ми бяха от помощ, защото нямах какво да правя и учих. Знам 5 езика, завърших с пълно отличие частната гимназия по мениджмънт и предприемачество. И ме приеха в Германия да уча право, но майка ми не ме пусна. И сега движа заведението и хотела на баща ми под зоркото око на майка ми ... Имам нужда от почивка .....
"Жена или човек" хахахахаха
Поговори с майка ти не може така все пак си пълнолетна