.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D

Чувствам се странно

Здравейте не знам дали това е подходящият раздел,но би трябвало значи искам да ви споделя,че се чувствам ужасно когато си помисля за миналото и как не мога да се върна да поправя толкова много грешки и осъзнавам как съм порастнал толкова много а не ми се иска защото живея ден за ден без да правя нещо смислено... На 16 съм почти и съм девствен което е супер тъпо при положение,че съм имал толкова много шансове та както и да е на вас случвало ли ви се е като се сетите за нещо и да ви се иска да св върнете назад в времето да го изживеете отново за да си поправите грешките...
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Голям фен Аватара на Seattle
    Град
    Seattle, WA
    Много ти е рано за тия размисли. Тва че не си топнал чурката до сега, не е грешка. На 16 не ти трябва да правиш нищо смислено още, ще имаш пре достатъчно време за това в близкото бъдеще.

И да, случва се да се замисля човек, но времето е нещо което се движи само в една посока така че не го пилей да се самосъжеляваш

Голям фен Аватара на yolo..
    Не живей в миналото. Всеки греши, човешко е, но времето назад не може да се върне, така че няма смисъл да гледаш назад. А колкото до това, че си девствен, за всичко си има време, кое му е лошото на това да бъдеш девствен?!

Мега фен Аватара на ameli
    Тъжно ми е за хора като теб, на които най-голямото им страдание е, че не са опнали някоя преди да станат на 16 ;//

tupak4
    Guest
    Хахах, аууу, девствен ли си мойто момче? Е, какво ще правим сега.. трябва да те бесим, вече нищо не става от тебе, твойте връстници на по 12 се почват...

Демек питаш дали съжаляваме, че не сме се прое*али до 16?
    Мхм. Много минаваме през този етап, ама преживява се. Някак.

Живей сега и мисли за бъдещето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си