- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Чувствам се странно
Здравейте не знам дали това е подходящият раздел,но би трябвало значи искам да ви споделя,че се чувствам ужасно когато си помисля за миналото и как не мога да се върна да поправя толкова много грешки и осъзнавам как съм порастнал толкова много а не ми се иска защото живея ден за ден без да правя нещо смислено... На 16 съм почти и съм девствен което е супер тъпо при положение,че съм имал толкова много шансове та както и да е на вас случвало ли ви се е като се сетите за нещо и да ви се иска да св върнете назад в времето да го изживеете отново за да си поправите грешките...
FUCK RULES !!!
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал
Много ти е рано за тия размисли. Тва че не си топнал чурката до сега, не е грешка. На 16 не ти трябва да правиш нищо смислено още, ще имаш пре достатъчно време за това в близкото бъдеще.
И да, случва се да се замисля човек, но времето е нещо което се движи само в една посока така че не го пилей да се самосъжеляваш![]()
Не живей в миналото. Всеки греши, човешко е, но времето назад не може да се върне, така че няма смисъл да гледаш назад. А колкото до това, че си девствен, за всичко си има време, кое му е лошото на това да бъдеш девствен?!
Тъжно ми е за хора като теб, на които най-голямото им страдание е, че не са опнали някоя преди да станат на 16 ;//
Хахах, аууу, девствен ли си мойто момче? Е, какво ще правим сега.. трябва да те бесим, вече нищо не става от тебе, твойте връстници на по 12 се почват...
Демек питаш дали съжаляваме, че не сме се прое*али до 16?
Мхм. Много минаваме през този етап, ама преживява се. Някак.