- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Фен тема: ЦСКА София
Ivaaa ,софиянка ли си найстина ?
![]()
Последно редактирано от SurfSky : 06-07-2015 на 15:08
ЦСКА ще го подкрепям навсякъде ,дори и в най-долните нива на българския футбол ....
Едно наздраве от мен
![]()
за тЪ тях за мезе ги взеха вече
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Купи бира, спаси цдна. Как се сетихте бира да правите, това ми е интересноА пък и вашите "високи нива" са такъв смех, че нямам думи.
btw кво стана с литекс и прочие, станаха ли нещата или не баш? /не ги следя нещо, станаха ми много банални/
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Тя бирата е на волейболния клуб
Прочетете това,много е силно ...
'' За мен ЦСКА е нещо, без което не мога. ЦСКА ме накара да се науча да чета на 4 години, за да мога да прочета класирането в А РФГ и да знам къде е ЦСКА, къде е Тракия, Витоша и т.н. ЦСКА ме научи никога да не се предавам, като губя да бъде с достойнство, да обичам и да бъда верен. Може да ви изглежда смешно, но това е моята истина. ЦСКА Е НЕЩОТО, КОЕТО МЕ ЗАДЪРЖА И ЩЕ МЕ ДЪРЖИ В БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ. Няколко пъти съм отказвал уреден живот в чужбина заради детската си любов. И не съжалявам нито за миг. ''
Много са нагли тия, чак да им опростят десетките милиони дългове искат, защото едното име имат и нищо повече.
Ама какви сте ботове всичките хейтъри, тцтц, цъфнали, та вързали и останалите, пък седнали ЦСКА да коментират.
I'm inlove with a criminal...
Аз съм от Люлин и това искрено ме забавлява ахахахаххаха
ЦСКА е на първо място по победи ( 1781 мача и 1088 победи,на второ място е Левски - 1781 мача и 1060 победи)
Най-голямата победа е дело на ЦСКА ( ЦСКА - Торпедо Рс 12:0 )
Най-много точки в един сезон : ЦСКА сезон 2004/05 ( 79 точки/30 мача) Левски сезон 1994/95 (79 точки/39 мача)
Най-малко загуби в един сезон : ЦСКА ,сезон 2007/08 ... 0 загуби от 30 мача.
Най-малко допуснато голове: ЦСКА сезон 1951/52 22 срещи 7 допуснати гола
С най-много голове в един мач: Петър Михайлов (6) ЦСКА.
С най-много голове в един сезон : 1.Христо Стоичков (ЦСКА) 38 гола
2.Петър Жеков (ЦСКА) 36 гола
Футболисти с най-много титли: 12 Манол Манолов (ЦСКА)
Последно редактирано от SurfSky : 06-29-2015 на 15:29
оф, няма ли да ми дойде цска-то най-накрая, че тоя предцскален синдром много ме мъчи... ;/
Последно редактирано от galaxy29 : 06-30-2015 на 00:12