.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Exclamation Май съм бременна..?!

Знаете за предеякулационната течност,която се отделя от мъжа по време на възбуда,а в нея има минимален брой сперматозоиди. От нея може да се забременее, особено при овулация рискът е още по-голям. Ние с моя приятел го правихме повече от 5 пъти без презарватив на 30ти, когато ми беше овулацията, той не е свършвал в мен разбира се, но все пак има шанс за забременяване.. Днес е 4 и още не ми е дошъл цикъла и нямам никакви признаци, а трябваше да ми дойде вчера на 3ти, попринцип ми е много точен. Знам, че трябва да си направя тест, но нямам една стотинка и не живея с наще, а на общежитие и ще се прибирам в петък тогава мога да взема от наще. Но до тогава ако не ми дойде двамата с приятеля ми ще се побъркаме.. Моля ви някой по така с тези неща да ми каже много ли е голям шанса да съм бременна..??!!

Супер фен Аватара на Pug_306
    Аре напиши още от няколко профила, трол такъв !

Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Офф просто си бях забравила паролата за този профил и писах от 'katarina21' който е на една приятелка, след това се сетих за мойта парола и го постнах и тук. Просто ми е много важно за това взех нейния профил, за да напиша възможно по-бързо и някой да ми даде мнение.

Супер фен Аватара на fanton1
    Едвали си бремена ,а цикъла ( до колкото знам ) може да закъснее от доста неща.

Първо,изобщо не можах да разбера ти как си смяташ овулацията? Как така на 30 си в овулация, а на 3ти чакаш да ти дойде????Нещо не ми се връзва,май си в голяма грешка как се смята точно.Затова ,недей да прибързваш,закъснението може да се дължи на много неща,-време,пиене на хапчета,ако си била болна нещо,или просто изчакай мирно и кротко да ти дойде,Случвало ми се е да ми се забави до 10 дни ,така че не се притеснявай А следващия път използвайте презерватив(то не че с него гаранцията е 100% но все пак )

Цитирай Първоначално написано от Pug_306 Виж мнението
    Ари напиши още един такъв коментар, трол такъв! :Д (аз съм си katarina21)

Супер фен Аватара на Pug_306
    Искаш ли

Мега фен Аватара на baby_baby
    Няма нищо ненормално ако ти закъснее с 1 ден изчакай още малко и ако не ти дойде направи тест

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Има и тестове за по 60ст. - също толкова ефикасни , колкото и тея по 5 лв.

Прaви си тест aмa щом не е свършил в теб , не си бременнa

Мега фен Аватара на kaRamella
    Град
    ilivewheretheskyends
    Тя и една съученичка така викаше, ама сега чака беби ;д

Не искам да те плаша, но има някакъв, колкото и да е минимален шанс. Все пак цикълът ти може да закъснява по редица други причини (и моят веднъж закъсня, въпреки, че е редовен и се бях наплашила), стресът е опасно нещо. Изчакай няколко дена и ако не ти дойде си направи тест, има ги по два лева, все ще ги намериш отнякъде. И винаги, ВИНАГИ ползвайте презервати, независимо дали приятелят ти е сигурен, че няма да свърши в теб. Успех и се надявам всичко да е ок!

Супер фен Аватара на Meth
    Шансът е почти нищожен. Имате ли си представа колко малко сперамтозоиди оцеляват във вагината на жената ?

Не знам колко оцеляват от сперматозоидите в жената, но със сигурност знам какво преживях.
    С приятелката ми правихме секс 1 ден преди да и дойде месечният цикъл (без предпазни мерки от година насам не бяхме използвали), като тя казваше, че утре трябва да и дойде.
    В крайна сметка месечният цикъл не дойде и продължи да не идва, като закъсняваше с 4-5 дни.
    В резултат на което и занесох тест за бременност докато беше на работа.
    И точно на рожденият ми ден ми се обади по телефона да ми сподели, че е бременна, като не дойде за рожденият ми ден, и дори не пожела да говорим..

След няколко дни се видяхме и тя се държеше много дръпнато и злобно към мен, каза ми, че не иска да си съсипва живота и че трябва да направи аборт...чувствах се съсипан момичето с което имах връзка от 3год. и създадените добри взаимоотношения взезапно изчезнаха в резултат на което тя застудя към мен.
    След няколко дни се регистрирахме в една частна клиника за аборт.
    В деня на аборта изчаках в стаичката и след операцията тя каза, че не е почуствала болка и че всичко е преминало добре.
    Случваше се от време на време да изпитва някаква болка до 2-3 седмици но и това отмина.

Успяхме да задържим връзката си след този инцидент, но ми натяква с всеки изминал ден, че аз съм виновен за случилото се.Това е огромна болка за 1 мъж.
    Въпреки всичко което се случи лошото е, че и сестра и допълнително я настройва против мен казвайки, че трябва да ме скъса.
    Не знам как да продължа за напред дните са кошмарни нямам желание за нищо, доверие се гради с години и се руши за секунди.

На въпросът дали връзката ни ще продължи за напред, бих казал не знам времето ще покаже дали тя все още държи на мен, в някой случай съдбата е несправедлива.
    Ако имах възможност бих върнал времето назад, за да поправя грешките си това, което ми се случи не го пожелавам на никой. Пазете се взаимно и правете секс с предпазни мерки.
    Последно редактирано от DarkManX : 06-13-2015 на 22:15

[QUOTE=DarkManX;11311406]
    Успяхме да задържим връзката си след този инцидент, но ми натяква с всеки изминал ден, че аз съм виновен за случилото се.Това е огромна болка за 1 мъж.
    Въпреки всичко което се случи лошото е, че и сестра и допълнително я настройва против мен казвайки, че трябва да ме скъса.

Няма за какво да се обвиняваш. В секса участват двама, не си само ти виновен. Жената Също е отговорна, за това което се случва от необезопасен полов контакт. Ако твоята приятелка не желае вече да е с теб и просто си търси причини за това да скъсате, не я спирай. Не бих търпяла подобно отношение на твое място.

А към авторката. Не мога да ти кажа дали си бременна, но смятам, че човек щом е стигнал до решението да да води полов живот трябва да е наясно с опасностите, които произтичат след това. Вземайте мерки на време, за да не си блъскате главата след това.

Супер фен Аватара на Meth
    [QUOTE=BlauMeise;11311414]
    Цитирай Първоначално написано от DarkManX Виж мнението

Няма за какво да се обвиняваш. В секса участват двама, не си само ти виновен. Жената Също е отговорна, за това което се случва от необезопасен полов контакт. Ако твоята приятелка не желае вече да е с теб и просто си търси причини за това да скъсате, не я спирай. Не бих търпяла подобно отношение на твое място.

А към авторката. Не мога да ти кажа дали си бременна, но смятам, че човек щом е стигнал до решението да да води полов живот трябва да е наясно с опасностите, които произтичат след това. Вземайте мерки на време, за да не си блъскате главата след това.
    +++

Значи. Одрязваш си путката, ама цялата. Давам ти адреса ми и ми пращаш опакованата путка по пощата. Занасям я на гинеколог , след това ти написвам резултатите. Другия вариант е да отидеш на лекар, да пиеш ескапеле , поради евентуална бременност или да изчакаш да си напрайш тест за бременност.

Повече от фен Аватара на Неймар
    Цитирай Първоначално написано от stunkaaaaa Виж мнението
    Значи. Одрязваш си путката, ама цялата. Давам ти адреса ми и ми пращаш опакованата путка по пощата. Занасям я на гинеколог , след това ти написвам резултатите. Другия вариант е да отидеш на лекар, да пиеш ескапеле , поради евентуална бременност или да изчакаш да си напрайш тест за бременност.
    prosta si ma stotinko

Цитирай Първоначално написано от Неймар Виж мнението
    prosta si ma stotinko
    ти си по-проста ,ма

[QUOTE=Meth;11311510]
    Цитирай Първоначално написано от BlauMeise Виж мнението
    +++
    Права си, че не трябва да се обвинявам, но питайки я защо се държиш така с мен тя отговаря :
    "Сам си го направи, сам направи нещата така. Затова си виновен ти и само ти....Ти имаше отговорността да ме пазиш и затова си виновен ти."
    Бях ходил на бригада през 2013, за да се стабилизирам живеейки без родителите си работих на 3-4 места, за да върна заема и заделя пари както за мен, така и за нея.Тя също работеше като продавачка на GSM аксесоари не пожела да дойде с мен на бригадата.
    Работейки всеки ден от време на време се чувахме след 15часовия ежедневен труд за около 5-10мин, казвайки аз съм уморена, то твоята работа е лесна не знаеш колко е уморително и трудно да работиш.
    Последно редактирано от DarkManX : 06-13-2015 на 22:26

[QUOTE=DarkManX;11311970]
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението

Права си, че не трябва да се обвинявам, но питайки я защо се държиш така с мен тя отговаря :
    "Сам си го направи, сам направи нещата така. Затова си виновен ти и само ти....Ти имаше отговорността да ме пазиш и затова си виновен ти."
    Бях ходил на бригада през 2013, за да се стабилизирам живеейки без родителите си работих на 3-4 места, за да върна заема и заделя пари както за мен, така и за нея.Тя също работеше като продавачка на GSM аксесоари не пожела да дойде с мен на бригадата.
    Работейки всеки ден от време на време се чувахме след 15часовия ежедневен труд за около 5-10мин, казвайки аз съм уморена, то твоята работа е лесна не знаеш колко е уморително и трудно да работиш.
    Съжалявам да ти го кажа, но мисля че това момиче няма грам уважение към теб. Не можеш да даваш всичко за нея, а тя да постъпва така. Разделете се, явно че връзката ви е мъчение и за двама ви, а относно аборта - тя е погребала всичко хубаво между вас, което е съществувало. Дано не съм прекалено пряма, но мисля, че ако беше моят приятел, никога нямаше да ми прости, че съм направила аборт. Казвам го от гледна точка на моята връзка.

Знам, че е така просто се опитвам да оправя нещата по някакъв начин, пък в крайна сметка може би е най-добре да изчакам да видя дали ще ме потърси....Понеже през седмицата се виждаме 2/3 пъти за по 1-2 часа, като си говорим 2-3 пъти на ден по телефона за по 5-10 минути и никога не се държи мило с мен, винаги се държи мрачно и студено, като говорим повече от 10 мин ми затваря... не мога да я разбера. Ще се фокусирам върху мойте дейности работа и тренировки, човек когато е много добър с другите си пати, аз не веднъж си изпатих.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си