.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Hybrid View

Супер фен Аватара на Meth
    [QUOTE=BlauMeise;11311414]
    Цитирай Първоначално написано от DarkManX Виж мнението
    Успяхме да задържим връзката си след този инцидент, но ми натяква с всеки изминал ден, че аз съм виновен за случилото се.Това е огромна болка за 1 мъж.
    Въпреки всичко което се случи лошото е, че и сестра и допълнително я настройва против мен казвайки, че трябва да ме скъса.

Няма за какво да се обвиняваш. В секса участват двама, не си само ти виновен. Жената Също е отговорна, за това което се случва от необезопасен полов контакт. Ако твоята приятелка не желае вече да е с теб и просто си търси причини за това да скъсате, не я спирай. Не бих търпяла подобно отношение на твое място.

А към авторката. Не мога да ти кажа дали си бременна, но смятам, че човек щом е стигнал до решението да да води полов живот трябва да е наясно с опасностите, които произтичат след това. Вземайте мерки на време, за да не си блъскате главата след това.
    +++

[QUOTE=Meth;11311510]
    Цитирай Първоначално написано от BlauMeise Виж мнението
    +++
    Права си, че не трябва да се обвинявам, но питайки я защо се държиш така с мен тя отговаря :
    "Сам си го направи, сам направи нещата така. Затова си виновен ти и само ти....Ти имаше отговорността да ме пазиш и затова си виновен ти."
    Бях ходил на бригада през 2013, за да се стабилизирам живеейки без родителите си работих на 3-4 места, за да върна заема и заделя пари както за мен, така и за нея.Тя също работеше като продавачка на GSM аксесоари не пожела да дойде с мен на бригадата.
    Работейки всеки ден от време на време се чувахме след 15часовия ежедневен труд за около 5-10мин, казвайки аз съм уморена, то твоята работа е лесна не знаеш колко е уморително и трудно да работиш.
    Последно редактирано от DarkManX : 06-13-2015 на 23:26

[QUOTE=DarkManX;11311970]
    Цитирай Първоначално написано от Meth Виж мнението

Права си, че не трябва да се обвинявам, но питайки я защо се държиш така с мен тя отговаря :
    "Сам си го направи, сам направи нещата така. Затова си виновен ти и само ти....Ти имаше отговорността да ме пазиш и затова си виновен ти."
    Бях ходил на бригада през 2013, за да се стабилизирам живеейки без родителите си работих на 3-4 места, за да върна заема и заделя пари както за мен, така и за нея.Тя също работеше като продавачка на GSM аксесоари не пожела да дойде с мен на бригадата.
    Работейки всеки ден от време на време се чувахме след 15часовия ежедневен труд за около 5-10мин, казвайки аз съм уморена, то твоята работа е лесна не знаеш колко е уморително и трудно да работиш.
    Съжалявам да ти го кажа, но мисля че това момиче няма грам уважение към теб. Не можеш да даваш всичко за нея, а тя да постъпва така. Разделете се, явно че връзката ви е мъчение и за двама ви, а относно аборта - тя е погребала всичко хубаво между вас, което е съществувало. Дано не съм прекалено пряма, но мисля, че ако беше моят приятел, никога нямаше да ми прости, че съм направила аборт. Казвам го от гледна точка на моята връзка.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си