.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Голям фен
    Град
    Stara Zagora

херпес на устната

искам да ви попитам знаете ли начини да се премахне херпес на устната ,защото е отвратителноооо и трябва да се махне колкото се може по-бързо

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    4uvala sam,4e herpesa se maje s pasta za zubi i taka minava po burzo,ama ne sam go izbrovala tova,za6toto ne mi se e nalagalo,taka4e
    ne moga da ti dam 1000% garancia ,4e 6te ti mine burzo ma ni6to nqma da zagubi6,ako probva6
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Neznam na teb dali 6te ti pomogne no edin fr. si slaga6e ot balsam4etata za usni na NIVEA i mu se maxaxa teq gadosti mnogo burzo

Guest
    kupi si Aciclovir ...Pomaga !

Фен
    Град
    Somewhere I Belong

da

da s pasta za zubi pomaga.samo 4e i lekarstvo ne e lo6o da si kupi6.
    a po princip v na4aloto kogato po4va da se izduva moje da go naturka6 sus sreburen ili zlaten rusten, poneje molekulite na zlatoto i srebroto imat antisepti4en efekt.

Паста за зъбки и крем здраве.... Отиди в някоя аптека и попитаи не може да нямат някое мехлемче което да го изсуши
    Една измама беше любовта голяма.
    Една измама с много лица.
    И вече няма, нищо във сърцето няма.
    Остана само празна душа.

ацикловир крем+хапчета.памучен тампон,напоен с корвалол или валокордин.индийски антисептичен крем,на опаковката пише:"himalaya herbals",продават по аптеки.този кремче въобще много е полезно да имаш вкъщи,срещу различни проблеми с кожата.
    стига приказки!

Na men dosta 4esto mi izlizat herpesi i izpolzvam ACIKLOSTAD! Malko e krem4eto i struva okolo 5-6 lv, no si zaslujaa, naistina pomaga, osobeno, ako se namaje o6te v samoto na4alo ujasno byrzo minava!
    Sy6to moje da zeme6 edno led4e i da go sloji6 na herpesa, sviva se!
    Be happy,that's my secret

Това за пастата за зъби НЕ е вярно! На мен от нея ми стана по-зле! Най-добре не го пипай и сам ще си мине
    ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!

Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!

Голям фен
    Град
    Beyond the limits of the mind
    Ve4er kato si lqga6, malko liuta pasta za zubi. I trqbva mnogo higiena. MIi zubkite, mii liceto, ako trqbva daje specialno go po4istvai, no ne i s alkoholni raztvori, poneje po-kofti 6te stane. Vzemi si lekarstvoto, koeto ti preporu4aha drugite.

Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.

ПАСТАТА ЗА ЗЪБИ ПОМАГА!!
    Това че някой хора имат по чувствителни устни или пък пастата която ползват е прекалено силна е отделен въпрос..
    Преди лягане мажи със паста за зъби.. през деня ползвай балсам за устни Нивеа ...
    Хигиената на устата е много важна - мий се често за да няма подобни аварийки

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
    Това за пастата за зъби НЕ е вярно! На мен от нея ми стана по-зле! Най-добре не го пипай и сам ще си мине

am moje da se spospori ... po dobre otidi v nai bliskata apteka i te 6te ti kajat kakvo da si zeme6 ne e skupo !

Град
    niakade v severozapadna bulgaria
    NIAMA SPASENIE !!!
    JIVOTA E GOTIN - IZJIVEI GO !!

Guest
    abe tva s pastata za zubi ne e vqrno,4e pomaga! Kogato edin herpes se maje s pasta za zubi toi se izsyshava i "hvashta" kelichka i stava mnogo nepriqtno! A drugo neshto e ,4e virusut na herpesa ne se lekuva-ne mojesh da go premahnesh -toi si "sedi" v tqloto ti i se "pokazva" navan ot vreme na vreme! Taka 4e e po-dobre ako chesto ti izlizat herpesi da si kupish ot aptekata nqkakva specqlno kremche-kakvoto ti preporychat![/b]

amii 4estno kazano polzvala sum i pasta i krem4eto acyclostad, i dvete ne pomagat trqbva da mine ot samosebe si

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    уааа темата е от преди 4 години

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    с паста за зъби минава или с безцветен гланц за устни

Аз си купувам една паста ,,Виру - Мерц '' гел и много ми помага . Не чакам да стане на херпес като се почви малка пъпчица веднага е мажа и се маха след 2-3 часа . Надявам се да съ помогнала ))

Супер фен
    Темата е от 2005та.

има спасение и то е : не се бъзикам
    взимаш ушна кал и мажеш ,точно 2 пъти го мажеш да каже сутринта ( ама не я изяждаш със закуската) и вечерта преди да си легнеш

Цитирай Първоначално написано от BABY_SEXY_GIRL Виж мнението
    И аз така знам че от пастата за зъби минава на това място , но излиза на друго . По- добре е да си купи някакво кремче.

tanitkaah
    Guest
    Аз в момента съм с херпес и мнг се притеснявам,защото това е 4-тия ми херпес през изминалите 5 месеца... пастата помага,да няма спор,но аз четох че може да се премахне чрез горене.Аз преди малко опитах и виждам че от сега започва да става по-малък.. но пък ако те е срах да пробваш,сладай паста

tanitkaah
    Guest
    Аз в момента съм с херпес и мнг се притеснявам,защото това е 4-тия ми херпес през изминалите 5 месеца... пастата помага,да няма спор,но аз четох че може да се премахне чрез горене.Аз преди малко опитах и виждам че от сега започва да става по-малък.. но пък ако те е срах да пробваш,слагайй паста

Цитирай Първоначално написано от gseven Виж мнението
    Това е вирус и надвива, когато имунната система е слаба, т.е. в момента щом са ти толкова чести херпесите организма ти е слаб и изтощен. Подсили се с витамини и здравословна храна и ще започнат да ти излизат по- рядко. Важно е да поддържаш висока имунна система за да надвива вируса и да не ти излиза външно херпес.
    Прав си, че е вирус, но той даже е постоянен и не можеш да се отървеш от него. Всеки, на когото му излизат херпеси, ще си страда от този вирус цял живот и толкова! Не можеш да се излекуваш!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Стара тема.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си