- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Полицай
Ама как си личи, че имаш такъв роднина, ще въртиш, докато не ги изкараш чисти.
Моята работа не е да не да не ги подкупвам, да не би да ми плащат да го правя.
Дори да нямаш вина пак трябва да им дадеш, иначе ще те натоварят, виждал съм го много пъти, за пари и майките си ще изядат.
То и лекарите са същите, пак ли е моя вината, че им давам, дай да умираме тогава, защото така са научени всички държавни служители.
Нали знаеш, че няма безплатен обяд? Като влезеш в частна клиника, първо те питат какъв е проблема от регистратура и после ти обясняват кое колко струва, макар администраторката да няма баш медицинско образование. След това ти казват по-евтините алтернативи за лечение. Решението дали ще легнеш под ножа веднага на безбожни цени или ще изтичкаш до държавна болница, където дечица с натъртен лакът са приоритет пред отрязани пръсти, е само твое.
Можеш да си чист единствено когато за инжекция си платиш 20 лева на личния и си вземеш касово бонче, а не буташ кутия Нескафе, бонбони Сезони и Пещерска ракийка на сестрата в квартала, щото не успяла да ти спука капилярче/веничка на гъза.
И за финал, щото не ми се спори повече, ще кажа, че не е луд тоя, който яде баницата, а тоя, който я дава.
Да, това са думи на жена ми написани от твоя профил... Смешник..
Никой не ти говори за харесване. Говори се да не се обобщава на база на част/пък била тя и по-голямата/ от тях. Щото и аз не те харесвам, ама дай сега да кажа, че всички папагали са палячовци.
Каквото и да се плюнчиш, пак не можа да ми отговориш на въпросите.