.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Тема: Полицай

Hybrid View

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Щото тоя, който дава е също толкова лош, колкото и тоя, който взема.
    Ама как си личи, че имаш такъв роднина, ще въртиш, докато не ги изкараш чисти.
    Моята работа не е да не да не ги подкупвам, да не би да ми плащат да го правя.
    Дори да нямаш вина пак трябва да им дадеш, иначе ще те натоварят, виждал съм го много пъти, за пари и майките си ще изядат.
    То и лекарите са същите, пак ли е моя вината, че им давам, дай да умираме тогава, защото така са научени всички държавни служители.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    То и лекарите са същите, пак ли е моя вината, че им давам, дай да умираме тогава, защото така са научени всички държавни служители.
    Нали знаеш, че няма безплатен обяд? Като влезеш в частна клиника, първо те питат какъв е проблема от регистратура и после ти обясняват кое колко струва, макар администраторката да няма баш медицинско образование. След това ти казват по-евтините алтернативи за лечение. Решението дали ще легнеш под ножа веднага на безбожни цени или ще изтичкаш до държавна болница, където дечица с натъртен лакът са приоритет пред отрязани пръсти, е само твое.
    Можеш да си чист единствено когато за инжекция си платиш 20 лева на личния и си вземеш касово бонче, а не буташ кутия Нескафе, бонбони Сезони и Пещерска ракийка на сестрата в квартала, щото не успяла да ти спука капилярче/веничка на гъза.
    И за финал, щото не ми се спори повече, ще кажа, че не е луд тоя, който яде баницата, а тоя, който я дава.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    И за финал, щото не ми се спори повече, ще кажа, че не е луд тоя, който яде баницата, а тоя, който я дава.
    Умори се от писането на една глупост ли ?
    Защитавай бъдещите/може и сегашни/ роднини, въобще не съм очаквал някъв адекватен отговор от теб.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    То и лекарите са същите
    Да, това са думи на жена ми написани от твоя профил... Смешник..
    Никой не ти говори за харесване. Говори се да не се обобщава на база на част/пък била тя и по-голямата/ от тях. Щото и аз не те харесвам, ама дай сега да кажа, че всички папагали са палячовци.
    Каквото и да се плюнчиш, пак не можа да ми отговориш на въпросите.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си