- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Game of trones
Какво мислите за романите на Джордж Мартин от поредицата Песен за огън и лед и смятате ли че сериала е едно към едно с книгите
Сериалът със сигурност не е едно към едно с книгите, това беше ясно още от първи сезон.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Все пак аз като първо четох книгите и после гледах сериала мога да кажа че съм доволен
Интересно. Сигурно си доста непретенциозен и не те притесняват промените в сюжетната линия на:
- Санса
- Джон
- Джейми
- Шей
- Елария
- Кутрето
И много други.
Това са най-фрапиращите, за които се сетих.
Последно редактирано от dreamwalker : 06-06-2015 на 19:00
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
обаче Захари Бахаров изкара 20 минути максимум,а очаквах че ще го видим поне в 1-2 епизода
хахаха,сериала е готин,аз като мъж го казвам,има доста цицорести мацки,хахаха
има ли значение в колко епизода участва,важното е че има българин в този толкова популярен сериал,което е нещо хубаво
сериала* :Д
Тирион и на мен ми е любимец. Санса също е доста симпатичен герой. Tommen Baratheon също ми допада.
За всички, които не знаеха за официалния сайт: http://www.gameofthrones.com
Забрави сестра ѝ
П.П. Актрисата, която играе "Церсей" (?), е по- хубава от тази, която играе Денерис според много хора, не само твоята съученичка/
Последно редактирано от therichbitch : 06-07-2015 на 17:34