- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Game of trones
http://vbox7.com/play:6f76732ec2&start=2352 само заради тази част не съжалявам, че си губя времето със сериала
wp.patheos.com.s3.amazonaws.com/blogs/exploringourmatrix/files/2013/05/Evolution-Belief-is-Option-Participation-is-Not-300x253.jpg
При нея поне е само устата. [няма втора част на изречението]
Минавам да забия последния пирон в ковчега на прехвалената ви кобила.
http://i49.vbox7.com/o/ff8/ff8f3475790.jpg
айде, айде, търсиш под вола теле вече, всеки има лоши снимки/ъгли/страни.
Не го разбирам- да браниш храбро някаква далечна личност от субективното мнение на хората. Сляпото идолизиране на други индивиди говори за липса на достатъчно уважение към себе си. Харесва ми- ок, не ти харесва-ок. Simple as that. Сакън някой да напише в медиите, че любимката на всички Николинка Добрева нр е толкоз яка и бесни тийнове се хвърлят да бранят честта й...
Имам чувството, че ако дойда и кажа, че майка ти е грозна, няма така да скочиш.
Защо държиш да ми/ни покажеш и най-вече убедиш, че.еди-какво си. Всички си изказаха мнението, това е достатъчно, мисля![]()
Последно редактирано от therichbitch : 06-08-2015 на 12:10
Ау, Добрев е отвратителна, космите по ръцете и са повече и по-големи от моите, а за тялото и не искам и да се сещам.
Колкото и на колежката й Кандис, ама оная е руса, пък нашата-черна.
Те самите косми не са проблем, много жени са така, но пък тях не ги показват по телевизията и не ги имат за някви идоли.
Ама тя има хубави цици, също и задник, за някви косми въобще няма да и откажа.
И аз. То има друга, тя пък се казва game of thones.
Последно редактирано от therichbitch : 06-08-2015 на 17:10
Да де, ама има друга тема със 17 изписани стр. Там пиши :Д
За мен ли се отнася това?
Бърз преглед на събитията - вие коментирате две страници, аз написах два поста. Вие им знаете имената на всичките поред, аз на една не знам името. Не мисля, че дори съм се включила активно в "спора", хаха, камо ли пък да ви убеждавам нещо.
А на Нина Добрев не знам какво не й харесвате, с ръка на сърцето. Толкова е нежна, сладка, хубава усмивка, хубав глас.
Косми имала, ми добро утро, брюнетка е и е от България. Веждите ми са с по-дълги косми от космите по краката ти, това какво трябва да значи?
За Корб се отнасяше, защото се усети, че иска да натърти колко е противна Софи, защото някои казаха, че не им харесва Натали, която на мен не ми харесва, но не започнах ревностно да храня, за да контрастира на "прекрасната и невероятна " Софи... Така де, не ми дреме като цяло какви и що са.
Аз за Николина никъде не съм казала какво мисля btw.
Като цяло, иначе ми е странно със замах да се сипят епитети за нещо като външен вид:
1. вкусовете на хората са различни и не е нужно да се налагат на останалите
2. Изглежда като че тука само снимки на грозотии има, пък в съседната тема със снимките мис свят са се събрали. Такова съвършенство..., почти ме афектира, ще си каже човек, че съм злобна.
То харесването минава в мания и става страшно.
Има една две хубави в целия сериал и те не са от главните персонажи.
А в темата със снимки я има Моника Белучи, тя и на 100 години ще изглежда по-секси от тия скумрии.
Темата за снимки с потребителите визирах :Д
Моника Белучи е извън класациите
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz...z-getaway.html
Последно редактирано от therichbitch : 06-08-2015 на 20:02