- Форум
- По малко от всичко
- Наука, Култура, Изкуство
- Game of trones
В грешна посока си. С никой и никъде не съм спорил за Натали, просто казах, че за мен тя е най-красива. И със сигурност не е тя причината да ви показвам очевидното, а именно, че Софи е с груба конска външност.
Папугай е прав обаче, че "минетите" (доста от тях) от темата за снимки на потребители са с класи над снимките, които се показaха тук (без Натали ;ддд).
Последно редактирано от Corb1225 : 06-08-2015 на 20:15
Къде видя да съм казала, че няма? (Пък и пак опираме до това, че за теб са по-хубави или грозни)
Другото, което изтъкваш, предполага сравняване на моята личност с други, което никога не ми е било приоритет. Аз съм аз и нито ще стана по-красива, нито по- грозна, ако обсъдя някого от глава до пети. Егото ми се стимулира по др начини.
Впрочем, пускала съм снимки, но в началото, което, както виждаш, е 2008.
Корб, така ми се е сторило тогава ) Което не променя принципното ми мнение за хората, вкопчващи се в известните личности :Д
Класа е силна дума, но това си е твое мнение, няма да споря.
Последно редактирано от therichbitch : 06-08-2015 на 20:20
Гугъл помни и записва всичко, ще те намеря, само дано за 8 години не си претърпяла пълна метаморфоза.
http://prikachi.com/images/705/2214705w.jpg тепърва започвам
Последно редактирано от papugai : 06-08-2015 на 20:26
Ами, доста по- различна съм. Порасна ми още една глава и вече съм с три крака.
С тоя ник, който имаш и ползваш предполагам не само в този форум, аз по- лесно ще те намеря. Само че ми е интересно фа чета мислите на хората (които имат такива), не да им броя бенките или меря обиколката на задника
мен не ме е срам, аз не съм писал това
therichbitch
07-25-2009, 15:23
премерих се и съм напълняла![]()
![]()
175sm
96-66-96
станала съм егати кравешкото същество, макар че талията ми специално не ще да е от сланини, ама другото...
==========================================
Няма да се сърдиш, не го правя нарочно, а ми е интересно
Съгласен съм с теб по този въпрос.
А думата "класа" я използвах като мерна единица ;д, ще си взема поука и няма да го правя повече. Иначе можеш да спориш (когато има за какво), не ми пречи. При добра аргументация мога да се коригирам, не съм твърдоглав идиот, който се мисли за много принципен, отстоявайки очевидно грешното си мнение.
ahhaha
Пораснала съм с половин см, а талията ми е по- малка и скоро правя четвърт век без една
вече имаш пълен профил
Последно редактирано от therichbitch : 06-08-2015 на 20:55
Видях те и на бала през 2010, няма да давам линкове, ако ти решиш, ще се покажеш сама
Не помня да съм давала точно пък от бала си снимки, сигурно е било друг повод.
Lilanda, http://www.teenproblem.net/forum/sho...Game-of-thones
казва се воалетка
веселата вдовица, да
хубаво, браво.
не помнех
Класът ми ли те смути?
Бяха мн приятни хора.
дай и аз да та вида бе
Ужасни сте, толко ръчкане за снимки
Не си поствам снимки през 2 дни, защото не искам там, където работя, всички да знаят къде и какво пиша.
Елементарна логика, нямаше нужда от намесата на papugai.
Последно редактирано от therichbitch : 06-09-2015 на 04:57
готин чадър
имам същия
еми може да се мушнеш отдолу ай от мен да мине ама не се бутай много много
прилича на воволина бокс ли ква беше от господари на ефира