Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
Или може да се научиш да живееш с липсите. Пропуснатото си е пропуснато, на 27 не върви да се държиш по несериозен начин (разбира се, ако отчитаме някакви социални норми).
Но пък от друга страна, има безброй много хора, които и на 40 живеят незряло и НЕ мислят за семейство и деца, защото свободата им е много ценна, или каквито други оправдания човек може да намери за незрелостта си. Можеш да си намериш компания от такива хора (мъже на средна възраст още ергени) и да си "живееш" с тях докато се "наситиш".

А един добронамерен съвет: не използвай невинни момичета, с които да си играеш, само за да си вдигаш самочувствието, колкото и голяма да е липсата в теб. Това ултимативно не води до никъде. Нито поправя счупеното, нито ти ще се почувстваш по-добре, сеейки разруха сред другите. Никога не лъжи. Живей си, но бъди отговорен малко от малко и за другите.
Ами за другите няма да живея,но не мисля да използвам невинни момичета,защото не ме привличат,те обикновено и не отговарят на качествтото което аз търся.Красивите момичета,които имат постоянен мъжки интерес,те са интерес за мен,те не са глупави обикновено.
А относно това,което казваш да живея с липсите,аз го правя и се чувствам зле,и с това че искам да наваксам целя да не се получи така,че на 40 да се завърти някоя 20-5 годишна и да има разваляне на семейство,брак и така нататък.
А и ако попитам хората изживяли всичко между 14-18-тройки,групов,да въртят двама партньори,да се чувстват харесвани,ако само за миг си представят,че между 14-18 постоянно харесват разни жени и те никога не отговарят на чувствата им и желанията,постоянно излизате и жените,които харесвате се свалят пред вас с ваши приятели...
В такъв случай бихте ли се посъветвали сами,че нищо не сте изпуснали и е време за сериозна връзка.
Ии,да добавя,сега нещата са се променили,имал съм няколко връзки,но усещането да се чувствам вървежен не мога да удовлетворя,това е проблема.Не съм девствен,и хората около мен,на които държа дори не предполагат какво е в главата ми,затова и пиша тук.