Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
И ми изглежда, че не желаеш да се промениш, а искаш да бъдеш приет такъв какъвто си - защото ако искаше да се промениш, щеше да копираш поведението на хората, които имат успешни свалки, или поне щеше за 27г. да можеш да назовеш нещата, които други мъже правят, а ти не.

Ходи на семинари на Кобилкина по-добре, и спри да се себеанализираш засега, това е действие, което е от вън навътре, и при желания, които са силно изтласкани, ще си тъпчеш на едно място с години без външна промяна ( щото ти си мислиш, че причината за нещастията ти е властното поведение на родителите ти, и последвалата несполука с момичета, но това не ти е решило проблемите ).
Поведенческа терапия сигурно би ти помогнала повече, пък току виж започнеш да имаш мацки и забравиш за внушенията си, които може да нямат нищо общо с реалността.
Съветът ти е добър,аз обаче всеки ден се прибирам в 9 вечерта без събота,а и...нали разбираш,като не си студент или ученик излизаш с едни и същи хора,няма много запознанство,а като отидем на дискотека,не умея да се кълча и да си въртя задника,моите силни страни са другаде,не в чалгата или денсенето.Но знам,че проблема е някъде в мен,привличам интереса,после не успявам да го задържа или отивам,казвам може ли да се запознаем и чувам не и това години наред.Все пак съм бил с 7 жени до сега,понякога се получава,но нямам усещането че се чувствам харесван.
И въпроса не е в бройката,един мой близък приятел е бил с по-малко,но се вижда че жените го харесват,те му се свалят,ходят при него,и се чувства харесван.