.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Angry Защо на мен?

Здравейте. Не знаех точно в кой раздел да напиша.
    Казват ми, че съм красива: подмазвачите, мама и приятелките ми(ест. за да не ми е тъпо) -.- всичко това осъзнавам.

Проблема е че: Да, на 15 съмне съм в някакво търсене на гадже. Досега предложенията са били от момчета, които не могат да си намерят гадже и нещо за боцкане -.- ест. че им отказах. Досега веднъж ми е предлагало момче, което наистина ме харесваше. Проблема ми не е, че искам гадже - напротив все още не искам.

Тези предложения, от такива момчета ме карат да се замислям "Само толкова ли ми е нивото?!" или просто си пробват шанса и с мен. Не мога да реша защо само от такива?

Не мога да си приема, че дори са ми предлагали с**с срещу пари. Какво? За пр*ститутка, к*чка ли ме мислят?

Не съм такава, но защо ми предлагат такива неща?????????????? На мен?!???2

Мега фен Аватара на strawberry88
    ХАХАХХАХАХХАХАХАХАХХАХАХА ХАХАХААХХА

Супер фен Аватара на fanton1
    Понеже по-малко привлекателните момичета се смятат ,че са отчаяни и никои не им обръща внимание и за това се пробват с теб.

Повече от фен Аватара на nevermorevon
    Дай да видим няква снимка и ще ти кажем със сигурност как стоят нещата

Мега фен Аватара на RapExotic
    Щом привличаш само боклуци към себе си помисли дали проблема не е в теб.. или в самочувствието ти.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    По-добре боклуци отколкото социопати.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    По-добре боклуци отколкото социопати.
    Е те тези, които предлагат пари за секс какви са.. точно социопати.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Е те тези, които предлагат пари за секс какви са.. точно социопати.
    По-голяма част са просто пати.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от RapExotic Виж мнението
    Щом привличаш само боклуци към себе си помисли дали проблема не е в теб.. или в самочувствието ти.
    Проблема не мисля, че е в мен. Самочувствието ми си е толкова, колкото трябва.

Цитирай Първоначално написано от nevermorevon Виж мнението
    Дай да видим няква снимка и ще ти кажем със сигурност как стоят нещата
    Не искам да си сложа снимката. Ще има хора с различни мнения. Някои са ми казвали, че съм много красива. Имало е хора, които са ме обиждали, че съм грозна. Всеки си е с различен вкус

Цитирай Първоначално написано от fanton1 Виж мнението
    Понеже по-малко привлекателните момичета се смятат ,че са отчаяни и никои не им обръща внимание и за това се пробват с теб.
    Това с по-малко привлекателни какво имаше предвид : външен вид, характер или интелигентност?

Цитирай Първоначално написано от Lv4e Виж мнението
    Това с по-малко привлекателни какво имаше предвид : външен вид, характер или интелигентност?
    Предимно външния вид и действията им следователно се считат за отчаяни и за лесна цел.

Предимно външния вид и действията им следователно се считат за отчаяни и за лесна цел.
    Не мисля, че изглеждам отчаяна

Не мисля, че изглеждам отчаяна
    Казвам ти просто какво имах предвид иначе нямам представа как изглеждаш.

Казвам ти просто какво имах предвид иначе нямам представа как изглеждаш.
    Разбирам.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Дано си промениш начина на разсъждения, за да не те чака много самотен живот.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Дано си промениш начина на разсъждения, за да не те чака много самотен живот.
    Например от кое да започна? ... Не знам къде допускам грешки. Точно заради това писах тук.

Например от кое да започна? ... Не знам къде допускам грешки. Точно заради това писах тук.
    Не може да се дразниш от това, че те харесват. Научи се да разграничаваш кога те търсят само за "боцкане" и кога има нещо истинско. Замисли се защо точно не искаш гадже и има ли основателна причина за това. И ако някой наистина те харесва и ти него, дали не го режеш само защото си си казала, че не искаш гадже. Знам случаи, в които момичета, които не излизат с момчета, само и само да не ги помислят за лесни, накрая остават сами. Не бъди такава. Просто разделяй едните от другите.

Град
    Dreamland
    Как живеете така?

Не може да се дразниш от това, че те харесват. Научи се да разграничаваш кога те търсят само за "боцкане" и кога има нещо истинско. Замисли се защо точно не искаш гадже и има ли основателна причина за това. И ако някой наистина те харесва и ти него, дали не го режеш само защото си си казала, че не искаш гадже. Знам случаи, в които момичета, които не излизат с момчета, само и само да не ги помислят за лесни, накрая остават сами. Не бъди такава. Просто разделяй едните от другите.
    Аз на това момче му дадох шанс, за да видим дали ще се получи. Просто не стана, не бяхме един за друг. Не искам гадже, защото не съм готова. И мога да кажа, че ме е срам от мама и татко. Благодаря ти

Как живеете така?
    Аз? Без гадже ли?

Град
    Dreamland
    Аз? Без гадже ли?
    Human waste.

Аз на това момче му дадох шанс, за да видим дали ще се получи. Просто не стана, не бяхме един за друг. Не искам гадже, защото не съм готова. И мога да кажа, че ме е срам от мама и татко. Благодаря ти
    Никога, запомни, никога не трябва да те е срам от чувствата ти било то пред вашите, пред приятели или пред когото и да било и към когото и да са те. Все пак и вашите са минали по този път, щом те има, очевидно, така че, дори и да влязат в ролята на строгия родител и да ти се скарат, че си малка за момчета, те ще те разберат, а четенето на морал в този случай е тяхно задължение. Щом не се чувстваш готова, ок. И е нормално, аман от разни 13 - 15 годишни, дето вече са изневерили на 380-си приятеля с 530 други. Но все пак - когато наистина харесаш някого, не мисли за вашите. Хората, които винаги мислят за нещата които правят от гледна точка дали ще бъдат одобрени от някого, винаги остават губещи или нещастни. Човек се срамува от нещо лошо, което прави, а това не е такова, освен ако не се хванеш с наркоман или рецидивист или и двете (или някой 30 годишен чичка за теб).

Human waste.
    не си прочела първия й пост, за да разбереш, че я цитирам, нали?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си